Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRAK APETYTU PO SZCZEPIENIU U NIEMOWLAKA

Polecane posty

Gość gość

Hej! Prawdopodobnie to jeszcze za wcześnie żeby panikować, ale troszkę się zaczynam martwić. Moja mała (6 tyg.) dziś miała pierwszą serię szczepień (ok 10tej rano): wzw B, DTP, Hib i pneumokoki (cztery kłucia). W trakcie szczepienia płakała, wiadomo... Potem spacer, więc spała. w domu trochę marudziła ale raczej nie dużo (niecałą godzinę), prawie cały czas śpi i bardzo mało jadła. Ogólnie nie śpi tak dużo w ciągu dnia, potrafi nawet cztery godziny nie spać po rząd, a po tych szczepieniach to ciągle śpi. Próbuję ją na siłę wybudzać i karmić ale się nie da. Troszkę wtedy pokrzyczy, zacznie (raczej słabiutko) ssać i zasypia po pięciu minutach :( Smyranie po policzku, karku czy pod bródką nic nie daje. Temperatura ok 13.00=>36.7 a o 21.00=>37.7. Wiem, że pierwsze dni po szczepieniu mogą tak wyglądać. Od czasu szczepienia jadła 4 czy 5 razy tak krótko. Martwi mnie to ile takie maleństwo może tak nie jeść, czy to jej nie zaszkodzi?

Gość gość
po szczepieniach dzieci zazwyczaj dużo śpią.

Gość gość
wiecej sie nie dało wpakowac w dzieciaka??? rany co za matka serwuje tyle szczepień takiemu maleństwu jednego dnia :O