Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliwna33

jasno brązowe plamienie po okresie

Polecane posty

Gość maliwna33

Witam, chciałam zapytać chodzę i szukam po internecie, ale każdy pisze coś innego...Od jakiegoś czasu..2-3 dni mam jasno-brązowe plamienia-upławy. Są one w kolorze kawy z mlekiem w dodatku nie przyjemnie pachną...dodam, że miesiączka skończyła mi się 4 dni temu z partnerem współżyję, ale wykluczam jakkolwiek ciążę, ponieważ dbamy o to żeby do tego nie doszło :) poza tym wystąpił regularny, taki jak zwykle okres parę dni temu wiec z góry stwierdziłam, że ciąża odpada do ginekologa się wybieram, jednak termin mam dopiero za kilka dni wcześniej chciałam zapytać czy ktoś wie co to może być..

Gość gość
Ja mam takie plamienia po okresie 3-4 dni. Są normalne. Co do zapachu, boja wiem? Okres ogólnie "zapachem" nie powala. Po prostu czuć resztkami okresu. Zmieniaj często cieniutkie podpaski (panty liners) lub zakup te zapachowe jeżeli nie masz na takie uczulenia. Mimo wszystko, dla własnego spokoju idź do gina i się zapytaj. Powodzenia :-)

Gość gość
Po okresie jeszcze się oczyszczasz.. wtedy występują takie plamienia. Ja tak mam zawsze i wtedy zawsze mam jakieś swędzenia,pieczenia. I tak samo jest przed okresem. Tylko wtedy. Kiedy plamy ustępują znika problem z tymi dolegliwościami.