Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa_mamba93

rozliczenie pita

Polecane posty

Gość malinowa_mamba93

Hej!!! sluchajcie ja musze sie teraz rozliczyc z pitem a wszyscy mowia o oddawaniu jednego porcenta na fundacje. ja w sumi etroche czytalam o tych fundacjach i to podobno straszna sciema jest. ze wcale nie zbieraja na konie tylko te konie ida do rzezni i tak!!!!!!!!!!!!! ja nei wiem co mam robic bo nei chche zeby sie to zmarnowalo ale nie chche żeby to szlo na konei do zezni bo to jest straszne!! jak czytam takie rzeczy to mi niedobrze sie robi. macie jakies sprawdzone fundacje??? ale takie dobre bo podobno dzieci tez okradaja!!!!!

Gość lambada222
no sa. ale na co chcesz pomoc? koniom? moze piłkarzom? cos im sie nie wiedzie ostatnio i moze potrzebuja dofinansowania

Gość malinowa_mamba93
fundacja dla pilkarzy? ale jest taka sprawdzona?? ja bym bardzo chciala pomoc ale tylko sprawdzonym!!! nie chche wplacac nic na jakies sciemnione fundacje!! !! plizzzz dajcie namiary na dobre takie prawdziwe w ogole fundacje!!! :)))

Gość lambada222
oesu to jak nie umiesz sobie poszukac to ja np oddałam na L'arche. wiem ze sa sprawdzeni bo kiedys tam bylam. jak chcesz wiedziec to pomagaja niepelnosprawnym umyslowo doroslym. i na pewno kazda kasa sei im przyda. ru mozesz se obczaic http://www.larche.org.pl/