Soliotyk 0 Napisano Marzec 14, 2014 Witam! Drodzy uzytkownicy! co mozecie mi powieciec o plamieniu? jak to wyglada? Pytam poniewaz mam dziewczyne i wraz z nia czekamy na jej okres poniewaz 28 dni od ostatniego okresu minelo 2 dni temu usmiech.gif Ma bardzo nieregularny okres i troche sie wszystkim stresuje co moze opozniac okres usmiech.gif Nigdy nie kochalismy sie bez prezerwatywy usmiech.gif Dzis wieczorem napisala mi ,ze "ma na wkładce takie czerwono-brązowe" . Czy to plamienie czy raczej znak okresu? Pytam poniewaz nie mam pojecia jak wyglada to krwawienie implantacyjne czy tez plamienie usmiech.gif Prosze o odpowiedz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2014 usmiech.gif co k***a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2014 okres jej sie zacznie na dniach, skoro sie zabezpieczacie i jestescie pewni ze nie bylo zadnego ryzyka zaplodnienia, to niedlugo sie pojawi, nie stresujcie sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Soliotyk 0 Napisano Marzec 14, 2014 Przepraszam za usmiech.gif :) dodalem to pytanie tez prze zprzypadek w innym dziale i tylko skopiowalem tresc i zamiast usmieszkow ";)" wyskakiwalo "usmiech.gif". A co do ryzyka za plodnienia no to zabezpieczamy sie , nigdy nie byla zadna prezerwatywa pęknięta oraz nei bylo nigdy zadnych problemow. Teraz troche stres nas zlapal poniewaz ma strasznie naprezony brzuch + ostatnio podbrzusze ją bolało przez pare dni (dokladnie tydzien temu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nika gość Napisano Marzec 14, 2014 Chłopaku weź się ogarnij, kup jej test zamiast pisać bez przerwy to samo po forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Soliotyk 0 Napisano Marzec 14, 2014 Dziewczyno wez czytaj tematy ktotre Cie interesuja. Od tego sa fora aby o tym pisac... Jak masz faceta ktory o Ciebei nei dba to nie moja sprawa ja wole dbac o zdrowie psychiczne mojej kobiety a kupujac test pokaze jej ,ze sam sie martwie. Dostala dzis okres. Pisz na temat jak sie wypowiadasz a nie ,ze mam sie ogarnac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2014 Nie powinniście się stresować skoro się zabezpieczacie. Jeśli dziewczyna ma bardzo nieregularne cykle to może niech wybierze się do ginekologa by zdiagnozować dlaczego tak się dzieje. A jeśli nie macie wystarczającego zaufania do prezerwatyw to zastosujcie dodatkowe zabezpieczenie. Może to być żel plemnikobójczy np contragel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach