Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest jakis sposób na to

Polecane posty

Gość gość

żeby były zaczął żałować w którymś momencie,że mnie zostawił czy on już raczej będzie mieć na to wyrabane skoro nie nie kocha juz...tak sie zastanawiam nad tym wszystkim,sama nie wie jak się zachować, on chciał miec ze mną kontakt po rozstaniu, no i sam sie odzywał, jak bym była starą znajomą...nie wiem co zrobić. czy nadal utrzymywac z nim kontakt,i pokazywac,ze i go brakuje, czy oże robić wręcz przeciwnie

Gość gość
Po co ci to? Tylko będziesz sobie robić nadzieje.

Gość gość
nie wiem, ale chciałabym,zeby kiedys żałował,że ze mnie zrezygnował.

Gość gość
nigdy nie będzie żałował tak od serca jak byś chciała. Zapomnij.

Gość gość
a po co on chce miec kontakt? bo z tego co słyszę,zazwyczaj jak ktoś z kims zrywa to ma go w tyłku,a ja zastanawiam sie czy jemu na serio zalezy na kontakcie czy tylko tak udaje,zeby nie wyjsc na złego...

ot, zwykła kurtuazja - chciał Ci może złagodzić ból po rozstaniu, a może po prostu Cię lubi... skoro zerwał, nie będzie żałował a cokolwiek zrobisz, wyjdziesz na desperatkę - poszukaj innego

Gość Elska Nomnuk
Kiedyś przestaniesz chcieć żeby żałował, minie. A tymczasem cierpliwie czekaj na ten moment.

Gość gość
a jak sie do mnie odzywa to powinnam by dla niego miła czy bardziej taka obojętna i oschła,a moze wcale mu nie odp...ale jakos tak nie potrafię,

o ile nie sprawia Ci bólu odzywanie się do niego, to na Twoim miejscu byłabym neutralna raczej... jak dalsza znajoma, a jeśli boli cię kontakt z nim, to go olej

Gość gość
po co mialby zalowac? żeby Cie tym dowartosciowac? Pomysl sobie, że to jego strata, i szukaj nowego :)