Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka a jej opinia

Polecane posty

Gość gość

o moim facecie. A więc kiedy się pokłócę z moim facetem i wiadomo jak to jest, żalę się koleżance to ona zaczyna na mnie gadać i bronić mojego faceta komentarzami typu: nie zasługujesz na Kamila, on jest dla ciebie taki dobry a ty tak na niego gadasz, nie jedna by ci zazdrościła takiego faceta itd. czy to znaczy że ona zazdrości mi faceta? Ona ma faceta od 10 lat, jest z nim w ciąży, mają nowe mieszkanie, samochód i dobra sytuacje materialną więc nie wydaje mi się żeby zazdrościła a może? Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.

Gość gość
...

Może fakt, że jest w poważnym związku i zna twojego chłopaka sprawia, że na twoje problemy może spojrzeć z dystansu i widzi, że tak naprawdę się czepiasz i narzekasz na niego bez powodu. Przyjaciółka jest po to, żeby cię wysłuchała i pocieszyła, ale też od czasu do czasu zbeształa i pomogła dojrzeć drugą stronę medalu. Nie bądź podejrzliwa, bo już sam wydźwięk twojego postu świadczy, że masz trochę niepoważne podejście do związków.

Gość gość
a w jakim sensie nie poważne?

Gość wybierz cymbalow byle kobiety
tak, bo w zyciu jest tylko jeden powod ze sie kogos broni zazdrosc :D otrzezwiej

Gość gość
widocznie nie ma tak sielankowego życia jak ci się wydaje, lepiej uważaj i nie zwierzaj jej się za dużo.

Gość gość
Poznaj mnie z nia ,jak ją przydusze moim k*****m to zara sie odczepi od twojego mena:-(

Gość gość
Ale głupia pochwa z ciebie