Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko faceci zostawiaja rodzine czy sa przypadki ze kobieta tak zrobila

Polecane posty

Gość gość

Zawsze sie słyszyszy,ze facet zostawil zone,dzieci zalozyl sobie nowa rodzine ,lub znalazl sobie kochanke lub zostawil i wyjechal za granice.Czy spotkaliscie sie z sytuacja kiedy kobieta tak zrobila ?

Oczywiście. Moja koleżanka ma matkę, która odeszłaby już dawno od nich, gdyby nie ojciec, który raz pojechał po nią aż do Niemiec i wyrwał od kochanka. Wielokrotnie go zdradzał, wcale się z tym nie kryjąc, a gdy młodsza córka skończyła 18 lat stwierdziła, że ona już swoje zrobiła, dzieci są odchowane, więc może odejść. Przez kilka lat zupełnie nie kontaktowała się z rodziną. Ostatnio próbuje znów nawiązać lepsze stosunki z młodszą córką (starsza nie chce jej znać). Nie muszę wspominać, że sprawiła mnóstwo bólu swoim zachowaniem i samym odejściem. Dzieci czuły wstyd i żal. Nie wiedziały dlaczego ich własna mama ich nie kocha..

Gość gość
sa takie przypadki,ale znacznie mniej ich niz tych gdzie facet odchodzi

Gość BrzydkaOna
Mój kolega , sam wychowywał, (teraz już ma drugą żonę) córkę. Matka dziecka wyjechała do Anglii , niby na3m-c , tam poznała kolesia i z nim została. Dziewczynka ma jakies7-8lat i matki w ogóle nie zna.

Gość gość
ja mam sasiada idiote ok 30l. ale taki psychol ze sie nie dziwimy ze zona zostawila jego i nawet syna bo uroda sie wdal w niego.... pewnie nie chciala niczegoi co by tego idiote przypominalo. dziwie sie ze on wychowuje tego syna a wychowuje jak doslownie psa... zeby dodac jasnosci ten idiota pourywal golebiom glowki i wywalil pod plot. sasiadka widziala.

Gość gość
takie przypadki tylko w patologiach sa

Gość gość
takich przypadkow jest mnostwo : Znajoma oddala dziecko zaraz po urodzeniu swoim rodzica na wychowanie bo miala inne rzeczy do roboty niz wychowywanie dodam ze mieszkala za granica a dziecko oddala rodzica do polski po pewnym czasie zostawila meza bo juz nie byl potrzebny i znalazla sobie nowego faceta z 4 dzieci z nim dorobila sobie 5 a syna od rodzicow przywiozla jakos przed 8 urodzinami jak sobie przypomniala ze takowy istnieje ....