Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można mieć 20kilka lat i być dziewicą ? Nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

musicie byc strasznie brzydkie i niesympatyczne albo fanatyczne religijnie

Gość gość
nie każda jest taką tanią dupodają jak ty :)

Gość bbbhyfcfd
a może się po prostu szanują i ta wspaniałą chwilę chcą zostawić dla kogoś wyjątkowego a nie iść z byle kim do łóżka?

Gość gość
to patologia, nic na to nie poradzisz :D

Gość gość
Taa szanują :o moja koleżanka czekała na księcia z bajki, ale jak przekroczyła 25 rok życia i wyjechała za granicę do kuzynki zaczęła sie puszczać z dwoma... Tak wyglada to szanowanie sie.

Gość gość
Cd. I kto wg was sie bardziej szanuje- ja straciłam dziewictwo w wieku 18lat, mialam w swoim zyciu 2 partnerów z jednym bylam 2lata z obecnym jestem juz 6, a ona oddała sie w wieku 26 lat dwóm mężczyznom, których znała ok miesiąca z jednym niby sie spotyka, a z drugim, który jest jego przyjacielem go zdradza.

Gość gość
odkryła swoje ukryte pragnienia :) myślę, że to nie jest kwestia szanowania się czy nie, lecz dojrzałości. Ona nie jest dojrzała.

Gość gość
ja znam 50ltenią ,i to wykształconą i atrakcyjną fakt,że jest bardzo religijna i zapewne to jest podstawą trwania w "czystości" oraz to ,że nigdy się nie zakochała na "zabój" ..każdy żyje jak chce,jedne mają chęć to się bzykają na prawo i lewo,inne nie,każdy ma prawo do własnych "wyborów" i decyzji

Gość gość
no,serio,ona lepiej wygląda niż o połowę młodsza jej współpracownica ta 50tka,jest drobna,zgrabna,śniada ,a lśniące czekoladowe włosy,i fajnie się ubiera,oczywiście że widać ,że to dojrzała osoba,ale prezentuje się świetnie

Gość gość
A ja nie rozumiem jak można być tak ograniczonym jak Ty :) Nie każda woli dać doopy byle komu byle tylko przerwać błonkę, sorry. Widocznie nie spotkały do tej pory nikogo z kim chciałyby iść do łóżka tudzież kogoś z kimś chciałyby być w związku (bo jednak kobiety w większości wolą seks z kimś do kogo żywią głębokie uczucie), proste. Albo też możliwe, ze po prostu faceci, którzy im się podobali na nie nie lecieli.

Gość gość
coś jak Salma Hayek, ta ma włosy kręcone ,ale zero biustu,widocznie takie geny,że się tak super trzyma

mowienie ze przez 50 lat nie spotkalo sie kogos z kim sie chcialo zwiazac lub isc do lozka jest tak nierealne w przypadku aktrakcyjnych kobiet, ze chyba sama nie wiesz co mowisz... :D:P

Gość gość
....."bo jednak kobiety w większości wolą seks z kimś do kogo żywią głębokie uczucie" zdecydowanie się z tym zgadzam :D

Gość gość
mowienie ze przez 50 lat nie spotkalo sie kogos z kim sie chcialo zwiazac lub isc do lozka jest tak nierealne w przypadku aktrakcyjnych kobiet, ze chyba sama nie wiesz co mowisz... x x pisz z sensem,ze niby od niemowlaka miała być aktywna sexualnie? mnie nie interesuje jej życie prywatne,szanuję ją jako osobę,i to jest jej sprawa prywatne co i jak,jest wierna swoim przekonaniom i jest bogobojna katoliczką ,żyje jak chce i jak uważa

Gość gość
Nie mówię o 50-tce, tylko o 20-kilku latce. Choć i w tym pierwszym przypadku jest to teoretycznie możliwe.

Gość gość
no tak, nie ma to jak iść do łóżka z kimś na siłę, mimo że nas nie pociąga wcale lub pociąga średnio...

Gość gość
Moze te 20paro letnie dziewice sa ozieble, skoro dotychczas nikt ich nie pociągał i nikogo nie obdarzyly uczuciem.

Gość gość if
no tak, nie ma to jak iść do łóżka z kimś na siłę, mimo że nas nie pociąga wcale lub pociąga średnio... xxx no ja sobie nie wyobrażam,poza tym to żaden fun a dla sportu,to nie dla mnie takie "igraszki"

Gość gość
to nie ma nic wspólnego z oziębłością nie każda poleci na byle co każda ma inny gust mi np. podoba się taki typ facetów, który cholernie rzadko niestety spotykam

Gość gość
Czyli te, które zaczęły współżycie wczesniej polecialy na byle co? Tak sobie to tłumaczcie, ale moze to wy jesteście "byle czym" i nie możecie znaleść mężczyzny, który odwzajemni waszą fascynację.

Gość gość
takie "dosrywanie" jest bez klasy każdy ma jakiś system wartości,kręgosłup moralny i tym się kieruje pozwólmy ludziom żyć jak chcą i tyle

Gość gość
wszystkie tak gadaja, ze "czekaja na tego jedynego", bo wstyd im przyznac, ze zaden normalny ich nie chcial i wciaz musza czekac.

Gość gość
Taa jest się czym chwalić. Facet nigdy nie będzie chciał kobiety do żeniaczki która puściła się tylko po to żeby mieć to za sobą. A poza tym pieprzcie się jak macie powodzeni później będziecie się całą wieczność smażyć w piekle.

Gość gość
Pozwólmy zyc ludziom jak chca i nic nie mówmy na ten temat tak ? Tylko ze trzeba pamietac ze potem rodza sie niechciane dzieci z przypadkowych ciąz ktore sa często kulą u nogi dla mlodej mamuski .Nie mówiac o aborcji ! Acha no , jeszcze wchodzi szybki slub z byle kim aby dziecko miało ojca .A potem krzyk jakiego to pijaka ,sukinsyna ma za meża . Terzeba myslec glowa a nie doooopą sznowne panie !