Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autorka

atrakcje na chrzcinach

Polecane posty

Gość gosc autorka

robimy dośc duże chrzciny na 40 osób. wynajęliśmy restaurację na ok 6 godzin. chcialabym zapewnic gosciom jakies atrakcje. mozecie cos zaproponowac?

Gość gość
hahahahahahahhahahahahahahaa a co to urodziny?:D czy chrzest święty !!

Gość gość
to wesele będzie na 140 :P

Gość gość
jakie atrakcje? Pokaz taneczny czy barmański? :D

Gość ex_debill_konkubina
moje młodsze dziecko zrobiło taką atrakcję, że zrobiło rzadką kupę podczas obiadu siedząc mi na kolanach, niestety pielucha nie była dobrze założona, albo wyrzut za mocny i przeciekło mi na białe spodnie... niezłą miałam gimnastykę, żeby dyskretnie oddalić się z nią do toalety i nie zepsuć gościom obiadu;)

Gość gość
myślałam,że atrakcją na chrzcie jest dziecko i sam chrzest ale mogę się mylić...

Gość gość
Zaproś jakąś ciotkę, która nie lubi jak się jedzenie marnuje. Pewnie zacznie zbierać resztki jak goście nie zjedzą :P Jest atrakcja? Jest!

Gość ex_debill_konkubina
może bingo?

Gość gość
taniec erotyczny,na chrzciny w sam raz.buhahah.

Gość Nika gość
Ja też uważam, ż już samo dziecko jest atrakcją, ale może zaproponuj gościom, żeby pomyśleli chwilę i nagrali jakieś fajne życzenia dla bobasa - jak dorośnie, to sobie obejrzy. Albo kup takie profesjonalne tło fotograficzne i zrób sesję zdjęciową z maluchem.

Gość gość
zapros bezdomnych to bedzie taka atrakcja po chrzescijansku :D:D:D

Gość gość
zamow striptizera który wyskoczy z tortu:D:D

Gość gość
U nas na chrzcinach wynajeliśmy tylko animatorów dla dzieci bo było ich bardzo dużo

Gość gość
najlepiej wesołe klauninki, animatorki dla dzieci, do tego wata cukrowa dla dzieci: animki-piaseczno.pl

Gość gość
dla starszych dzieci możesz wynająć dmuchane atrakcje, które postawisz na dworze, na świeżym powietrzu. Dzieci lubią skakać po dmuchanym zamku, czy zjeżdżalni. A jeśli nie masz miejsca w ogrodzie albo pogoda jest kiepska to możesz zamówić animatora w stroju wielkiej maskotki. Takie atrakcje oferuje firma http://europarty.pl/

Gość gość
gosc 16:13 matko chyba mówisz o mojej ciotce!!! moja ciotka zbierała z talerza ludziom jedzenie na stypie u mojego ojca. Te kotlety były jedzone przez ludzi, a one wszystko wpychała do woreczka i mówiła że to dla pieska. Tylko że oni psa nie mają:-/ mimo że to był smutny dzień to wszyscy się smiali pod nosem że piesek to woreczka nawet nie wyliże. Fuj, mieli obiad potem na cały tydzień:-/

Nie wiem jaką atrakcję można by wymyślić na chrzest :) no chyba że coś dla starszych dzieci jesli jest ich kilka, ale tak dla wszystkich nic za bardzo nie pasuje.

Oooooo :D ale proboszcza sobie zaproś :D Mam rodzinę na wsi i oni zawsze na komunie, chrzty itp zapraszają proboszcza, który wpada na godzinkę i jest atrakcją :D dosłownie wszyscy milkną kiedy wchodzi i każdy tylko czeka żeby wyszedł :p

Gość gość
Ja na chrzcinach chciałam zapewnić atrakcję dla reszty dzieci i zdecydowaliśmy się na wynajem budki z watą cukrową i popcornem od http://europarty.pl/ - dzieci były zachwycone!

Gość gość
Głupota większości nie zna granic! Brak wyobraźni i z tego co czytam brak zrozumienia potrzeb dzieci które również są gośćmi na takim przyjęciu. Te małe szkraba mają gdzieś sztywniaków obrzędach się przy stole, którzy myślą tylko o sobie i zapomnieli jak to jest być beztroski dzieckiem. Zanurz się na kolanach u rodziców i tyle. BARANY!!! TROCHĘ WYOBRAŹNI!!!

Gość gość
Zgadzam się ! Dzieci nie siada przy stole na kilka godzin ze złożonymi rękami i nie będą patrząc na takich debili jak CI TU PISZĄCY O STRIPTISIE - DEBILU - jak można być takim tempem baranem i pisać tskie rzeczy na forum.. niektórych trzeba odrazu wystrzegać bo marnują tylko powietrze !