Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on jest zainteresowany czy to moja nadinterpretacja

Polecane posty

Gość gość

jak to odróżnić?

Gość gość
zainteresowany :P

Gość gość
a mozesz opisac blizej?

Gość gość
to się wie, czuje, jak ktoś jest zainteresowany. I nie słuchaj bajek z kafeterii, które zaraz się pojawią. To się po prostu wie.

Gość gość
jeżeli facet cały czas spogląda, zerka gdy spojrze odwraca wzrok. rozmawialismy ze 3-4 razy -on zagadał ale byla to krotka rozmowa. przy innych jest bardziej rozgadany. moze on wcale nie jest zainteresowany tylko mi sie tak wydaje bo mi sie spodobal?

Gość gość
ja wlasnie nie wiem :( moze mi sie wydaje:(

Gość gość
może go onieśmielasz?

Gość gość
możliwości może być wiele a ja nie potrafie się zdecydować jaką wersję mam przyjąć. ilu ludzi tyle opinii. nie potrafię rozróżnic gestów zainteresowanego faceta, może dlatego że miałam tylko jednego chłopaka przez 4 lata i to on wtedy o mnie zabiegał. nie istnialo dla mnie cos takiego jak podryw bo byłam zajęta.

Gość gość
tak samo mogę go onieśmielać jak i może nie być zainteresowany;(

Gość gość
naśladujemy osoby, które w jakiś sposób nam imponują, a więc te, którymi jesteśmy zainteresowani :) Sprawdź to a poznasz odpowiedź. Pozdr.

Gość gość
Jest zainteresowany, możesz być spokojna. Nie patrzy się co chwilę na kogoś tak bez powodu. Odwracanie wzroku to oznaka tego, że go onieśmielasz, a bardzo mu zależy na tym aby tego nie spalić. Piszę to z punktu widzenia faceta. Postaraj się dać mu jakieś sygnały, że również jesteś zainteresowana, jeśli Ci zależy na czymś więcej.

Gość gość
a moze mi sie tylko wydaje ze patrzy ? moze sie doszukuje u niego gestow zainteresowania? bo mi to nie pasuje ze nie da mi jasno do zrozumienia ze mu sie podobam i nie zaprosi np na kawe

Gość gość
a w jakich sytuacjach patrzy? w pracy na ulicy w sklepie w autobusie?

Gość gość
Ale jak może Ci się wydawać, że patrzy? Albo spotykasz jego wzrok, albo nie. Jeśli jest nieśmiały i niepewny Twojego zainteresowania to nie oczekuj od niego zaproszenia na kawę. Dajcie coś od siebie dziewczyny najpierw a póżniej oczekujcie dalszego ciągu. Nie każdy facet od razu idzie na całość, większość obawia się odrzucenia i kompromitacji, może jemu też się wydaje, że sobie coś tam wmawia i Ty wcale nie jesteś nim zainteresowana.

Gość szeregowy odlot
''ie każdy facet od razu idzie na całość, większość obawia się odrzucenia i kompromitacji,'' a kobiety to co nie maja prawa sie bac ze powie: puknij sie w czolko kretyno! hmm ? ;)

Gość gość
"puknij sie w czolko kretyno! hmm ?" x tak powie po tym, jak delikatnie dał Ci do zrozumienia, że nie jest zainteresowany, a Ty za 5,6,7...razem idziesz w zaparte. ŻADNA dojrzała/dorosła osoba, czy to facet czy kobieta w ten sposób nie postąpi!

Gość gość
Oczywiście że mają prawo się bać. Dlatego ważne jest aby obie strony wysyłały wyrażne sygnały, że coś jest na rzeczy i są zainteresowane. Inaczej nigdy może nie dojść do kontaktu, z obawy przed kompromitacją.

Gość gość
a w jakich sytuacjach patrzy? w pracy na ulicy w sklepie w autobusie? widujemy sie w pracy tylko pracujemy w innych pomieszczeniach wiec nie mamy ze soba kontaktu przez cale 8 godzin. + Ale jak może Ci się wydawać, że patrzy? Albo spotykasz jego wzrok, albo nie zaczelam sie nad tym zastanawiac bo co z tego ze patrzy skoro nic z tym nie zrobi, moze to przypadek, juz zwatpilam. + Jeśli jest nieśmiały i niepewny Twojego zainteresowania to nie oczekuj od niego zaproszenia na kawę. ja tez nie jestem pewna dlatego nie moge nic zrobic. + tak powie po tym, jak delikatnie dał Ci do zrozumienia, że nie jest zainteresowany, a Ty za 5,6,7...razem idziesz w zaparte. ŻADNA dojrzała/dorosła osoba, czy to facet czy kobieta w ten sposób nie postąpi! zagadal ze 3-4 razy ale to byla rozmowa kilku zdaniowa, tym bardziej ze nie bylo to dzien po dniu. moze do kazdego tak zagaduje? a jest dorosla osoba kolo 30stki. + gość Oczywiście że mają prawo się bać. Dlatego ważne jest aby obie strony wysyłały wyrażne sygnały gdybym byla pewna jego sygnalow to sama bym go na kawe zaprosila

Gość bym spekulowała
''ŻADNA dojrzała/dorosła osoba, czy to facet czy kobieta w ten sposób nie postąpi!'' a dojrzalosc to wacpanna ma na mysli chyba płciową(sic) bo żadna inna niczego nie gwarantuje w tej delikatnej materii.

Gość gość
czytaj, zrównoważona ! Jak nie jest zrównoważona, to taka zlewka tylko na dobre wyjdzie osobie odrzuconej.

Gość pokaż mi dzisiaj osobe
normalna a napisze definicje wariata

Gość gość
No widzisz. On nie jest pewny Twoich sygnałów, Ty nie jesteś pewna jego i tak możecie się czarować jeszcze parę miesięcy, aż się komuś z was znudzi. Chcesz tego? Czy zależy Ci na kontakcie? Albo się któreś z was przełamie, albo będziesz tego żałować do końca życia. Wybór należy do Ciebie.

Gość nie ma takie opcji lalka
. trza sie szanowac az po grobowo debowo deche ! ;)

Gość gość
Tu mi wygląda na najgorszą z możliwych sytuację, czyli obie strony są zainteresowane, ale żadne nie zrobi odważniejszego kroku. I może nic z tego nie wyjść przez to, dość częsty przypadek. Może uśmiechnij się do niego fajnie, powiedz cześć, podtrzymaj bardziej tę rozmowę z nim.

Gość gość
może on jest po prostu miły a mi się wydaje ze mu się podobam ?

Gość mission imposible bo
nie lubimy sie. takiego mam niepisanego konsensusa ;)

Gość gość
Jezu, nie, on nie jest tak po prostu miły. Zrozum to wreszcie. No chyba, że patrzy się na każdą laskę i jesteś jedną z wielu. Ale zakładam, że tak nie jest. Więc wbij sobie wreszcie do głowy, że mu się podobasz i czeka na Twój sygnał. działaj dziewczyno bo możesz stracić szanse na coś fajnego Uwierz mi, wiem coś o tym..

Gość gość
na 100% jest zainteresowany

Gość gość
a jak pokazać, ze ja też jestem zainteresowana?

Gość gość
Odwzajemniaj każde jego spojrzenie, delikatny uśmiech, to na początek. Póżniej możesz zainicjować jakąś rozmowę, w której dasz do zrozumienia, że jesteś zainteresowana.