Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktotaknojak

Rozważania o życiu przy lampce wina

Polecane posty

Gość jaktotaknojak

Przy grabieniu zeszłorocznych liści naszły mnie smutne myśli o przemijaniu upływającym czasie, o bezsensie istnienia..... Chyba dopadł mnie kryzys wieku średniego...... Teraz to już z górki......

Gość besty_ja23
Mam wrażenie że po 30 czas przyspieszył a i bilans własnych osiągnięć jakiś marny , pozdrawiam przy lampce wina

Gość TakaSobieJednaZdaleka
Ale przypadek. Ja tez przy lampce wina :-D Ale nei mysle o tym co minelo, tylko o tym co jeszcze nastapi :-D

Gość gość
ja tez przy lampce wina ale jakos dzisiaj o tym nie mysle choc czasami nachodza mnie podobne rozwazania oraz nad sensem tego wszystkiego i tej ciaglej pogoni cholera wie za czym

Z lisciami sie troche spoznilas :) Mieszksz w Australii czy jak? ;) Teraz wiosna idzie, wszystko zaczyna kwitnac :) Zostaw te liscie na rzecz drugiej lampki wina :-D

Gosc, Za czym tak gonisz? Ja sobie juz dawno temu powiedzialam, ze nie zalezy mi na tym, zeby umrzec jako najbogatszy czlowiek na ziemi :-D

Temat szybko upadl :O Ale co z tym zyciem? :-D

Gość jaktotaknojak
Witam w nowym dniu. Nie liczyłam na odzew względem mego wpisu. Czasem całkiem bez powodu nachodzą mnie różne refleksje, przy tak przyziemnych czynnościach jak grabienie zeszłorocznych liści..... "Zostaw te liście na rzecz drugiej lampki wina..." Dzięki za tą myśl, najlepszą dla mnie :)