Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uno

Spóźnia mi się 3 tyg. okres i mam dziwne objawy...

Polecane posty

Gość Uno

Od razu mówię, że szansa ciąży jest jak 5% na 100. Od trzech tygodni spóźnia mi się okres, i się na niego nie zanosi. Przeważnie czuje już kilka dni przed(bóle głowy,piersi,podbrzusza, trochę krostek, osłabienie) ponieważ przeżywam ****ardzo boleśnie. A tu nic! Mam ciągłe obrzydzenie do wszystkiego, trzęsą mi sie ręce, jestem bardzo nerwowa i jak uznała moja przyjaciółka "nie trybię".Ostatnio straciłam przytomność na ponad godzinę. Dodam, że mam niewyobrażalne zapotrzebowanie na sen. Wstaje o 7,30(ledwo), po szkole od 15 do 19 śpię a potem po pracy o 22 się kładę. I wciąż śpię i wciąż. Oczywiście miałam podejrzenia ciąży ale byłoby to niepokalane poczęcie ;) ostatnio, miesiąc temu jedynie doszło do pieszczot z chłopakiem bez żadnej penetracji. Więc dla pewności zrobię test ale to niemożliwe. Proszę, wiem, że to ogóle objawy itp. ale może ktoś miał podobne? A i przyczyną nie jest stres ponieważ ostatnio układa mi sie w życiu na wielu płaszczyznach i nareszcie czuję sie okey, tylko te problemy zdrowotne ;//

Gość mikołajowa śnieżynka
Ja stawiałabym na problem z tarczycą . Zrób badania tsh , t3 i t4 . No i wizyta u lekarza konieczna.