Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1dziecko

Jestem prawie 3 miechy w ciazy kiedy bedzie brzuch widac?

Polecane posty

Gość 1dziecko

Jak zjem obiad to widac jakbym w ciazy byla A jak jestem glodna to brzucha nie ma.i wymiotuje Co to znaczy? i kiedy brzuch bedzie widoczny.

Gość gość
To jesteś w ciąży czy nie jesteś?

Gość gość
Jeszcze troche. U mnie 5-6 miesiąc

Gość gość
oj nie ma zasady :), u mnie na dobre dopiero po 30 tygodniu :D. ale taki fajny malutki ciążowy ok. 20 tygodnia :)

Gość gość
ja w poprzedniej ciąży miałam od 17tc w obecnej od 16tc było widać,a teraz 35tc i 110cm :D

Gość gość
ja powiedziałam w pracy o ciąży oficjalnie jak byłam w 5 miesiącu. Byli w szoku, bo nic nie było widać. Fakt, że była zima, ale ja lubię raczej dopasowane ubrania. Było już bez problemu widać w połowie 6 miesiąca, a najbardziej rósł w 8 miesiącu, dosłownie z dnia na dzień był większy. Łącznie przytyłam 11 kg, a waga wyjściowa 62 kg.

Gość gość
ok 6 mca, mama moja wyjechała na weekend (jak się uczepie jednej rzeczy to będę ją nosić na noc piorę do rana wyschnie i tak łaże) i widziałyśmy się w czwartek wieczorem w piątek ok południa odbieraliśmy z lotniska to była w szoku że jaki mam wielki brzuch :]

Gość gość
konkretny brzuszek u mnie bylo widac gdzies w 6 miesiacu

Gość wczorajszaaaa
u mnie w pierwszej ciąży ok 25tc był typowy ciążowy brzuszek, teraz jestem w 16tc z bliźniakami i wyglądam na 30tc :)

Gość gość
3 miechy czyli 12-14 tyg?

Gość gość
U mnie jakos po 25tyg,moja pierwsza ciaza

Gość wifigdańsk
u kazdego inaczej.moja tesciowa ponoc w 3 msc. juz się do tramwaju nie miescila-tak opowiadala. a ja-w 7msc. zmienilam lekarza-gina no i ide do niego i on pyta-co pani dolega? ja mowie-jestem w ciaży.kiedy byla ostatnia miesiaczka? odp-w czerwcu ( a to był styczeń). a on -taaakie oczy i az wstał z krzesla zeby mnie blizej obejrzec. no bo moze myslał,ze to poczatek ciaży a ja juz bylam na koncowce i to gin nie poznał ; )

Gość gość
Kolo 5 miesiaca ale uwierz mi ze jeszcze bedziesz miala dosc tego brzucha. Na poczatku tez codziennie wypatrywalam brzuszka ale potem czekalam z utesknieniem az urodze i bede bardziej kompaktowa :-)

Gość wifigdańsk
no zgadza sie-zwlaszcza 9ty msc jest najtrudniejszy,ciezko zrobic cokolwiek,zawiazac buty itd nie mowiac juz o sikaniu-u mnie srednio co 15 min.