Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i interesują mnie wyłącznie młodsze najlepiej po 20 roku

Polecane posty

Gość gość

życia kobiety. I nie jestem tutaj żadnym wyjątkiem. Dużo moich kolegów ma dziewczyny w wieku 20 - 26 lat.

Gość gość
Jestes normalny, ale ja mam w zwiazku z tym przerabane. Lubie rowniesnikow albo rok, dwa mlodszych / starszych - a zaczepiaja mnie faceci w Twoim wieku

Gość gość
ja jestem kobieta 33 i tez interesuja mnie tylko mlodsi, najlepiej po 20 r.z. co w tym nadzwyczajnego?

Gość gość
Przy rówieśniczkach czułbym się stary. A przy takiej młodej dziewczynie... jestem dla niej kimś wyjątkowym, liczy się ze mną, mogę jej imponować. Ostatnio poznałem pewną 25-latkę i okazało się, że jestem dla niej tym pierwszym. Fajnie. ;)

Gość gość
Ja mam 34 lata i też najbardziej lubię młodszych facetów (tak ok. 28 r. ż.), oczywiście inteligentnych, dojrzałych, ustatkowanych, po studiach - najlepiej z własną firmą i kaloryferem. Ale w wyjątkowym wypadku mogę dać szansę komuś, kto mnie zainteresuje :P

Gość gość
rozumiem, czyli jestes niedowartosciowany, czujesz sie staro i odmladzasz sie towarzystwem, boisz sie tez, ze nie umiesz zaimponowac rownolatce i cieszysz sie ze z uwagi na to ze starszego faceta podejrzewa sie o wieksza dojrzalosc, wzbudzasz pewien szacunek

Gość gość
Aha :) Ja, no cóż, wolę 28-latków z prostych przyczyn. Nie lubię facetów wygladających dużo starzej ode mnie, z mniejszą ilością energii i radością życia. Polscy faceci niestety szybko kapcanieją.

Gość gość
to widać, ile sobą prezentujesz skoro nie potrafisz zaimponować rówieśniczce, i taka się z Toba nie liczy. dobry sposób na dowartościowanie:D a jak mloda zmadrzeje to co, kolejnej młodej bd szukal?

Gość gość
każdy mężczyzna chce mieć młodą partnerkę ok 20-25 lat i tyle, koniec tematu

Gość gość
takim tonem to sobie możesz gadac w pracy jak masz odpowiednie stanowisko :p

Gość gość
Ojojjo jeszcze rok i nie będę spełniać kryteriów wiekowych ! Trochę to jest podejście puste wiązać sie ze względów zewnętrznych ! Dziwne że faceci wolą rozdygotane emocjonalnie dziewczyny niż ułożone, stałe kobiety ! Ale jak to mówią "na młodej piczy h*j sie ćwiczy"

Gość Anetkadda
akurat mówi się "na starej" jak już :P ja mam 25 lat ale faceci w przedziale 30 - 40 niezbyt mnie interesują , najfajniejsi są w przedziale 20 - 30 :)

Gość gość
20 Letni chlopak ma male szanse u rowiesniczk. 20 latki leca wlasnie na faletow ok.30 i wiecej.