Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co dzisiaj usłyszałam od męża

Polecane posty

Gość gość

Że nie zajmuje się naszą 4 miesięczną córką, żeby zrobić mi na złość, bo mu łaskawie przypominam, że ma dziecko i powinien się nią sam z siebie zainteresować, a nie po moim przypomnieniu. Zabawne, na złość mi robi.

Gość gość
ile Wy macie lat.....

Gość gość
o matko a wlasnie mialam zaczynac podobny temat! jakbym slyszala mojego.. duze dzieci.. teraz mamy dwoje:/

Gość gość
moj stwierdzil ze nie bedzie wstawal w nocy bo jest rano spiacy a ja jestem matka to nie odczuwam!

Gość gość
Jesteśmy dorośli - w Twoim świecie nie muszą się zdarzać takie przypadki.

Gość gość
współczuje, ile ma dziecko?

Gość gość
Hahaha, żarcik? Ja nie budziłam męża w nocy dopóki pracował od grudnia nie pracuje, więc niech wstaje.

Gość gość
i masz rację, nie zdarzają się, mój mąż zamienia się ze mną miejscem w połowie nocy żebym mogła się wyspać, gotuje i sprząta (i cięzko pracuje) żeby mi ulzyć, bo po godzinach zajmowania się maluszkiem napewno jestem bardziej zmęczona jgo zdaniem ale trzeba sobie za męża brać mężczyznę, a nie gówniarza (mentalnego)

Gość gość
W takim razie gratuluję ci pożycia małżeńskiego, a teraz won z tej gehenny do swojego raju.

Gość gość
mój mąż uważał podobnie, zajmowaliśmy się zawsze dzieckiem pół na pół, on pracuje a ja w tym czasie zajmuje się dzieckiem-reszta pół na pół dyżury nocne mamy do dziś :]

Gość gość
no tak, sądząc po tym jak się wyrażasz przestało mnie dziwić czemu Twój mąż tak CI dziś powiedział.... masz rację, nie mój poziom....

Gość gość
na zlosc tobie nie zajmuje sie swoim dzieckiem!OMG i komu tu robi na zlosc, pewnie jego mamusia jest z niego dumna.

Gość gość
ciekawe czy bedzie dumny z siebie jak dziecko bedzie wolalo matke... ,,na zlosc robi" dzieciak! jak patrze jak faceci sie zachowuja majac dzieci (jestem aktualnie w ciazy) to bierze mnie przerazenie