Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzipiórek

Pisuję erotyki dla dziewczyn, jest na to "zapotrzebowanie"?

Polecane posty

Gość gryzipiórek

Zastanawiałem się czy jest jakieś miejsce gdzie by się zabrać z publikowaniem takich historyjek. To nie nowele, ani nawet opowiadania, takie od ręki pisane "co bym zrobił gdybym był u Ciebie w domu teraz". Dziewczyny je lubiły ale zastanawiałem się czy ma sens myśleć by gdzieś coś takiego publikować w sieci, byle by chociaż spróbować, czy ma to jakiś sens.

Gość andkaa
A ja nie lubię, bo są za krótkie i nie ma czasu na wkręcenie się w świat bohaterów. Nikt i nic na nich nie czyha, co najwyżej chwilowe ochłodzenie emocji. Chociaż byłam kiedyś na blogu faceta, który wg mnie świetnie ujmował podobną tematykę i przeczytałam większość notek, więc w sumie czemu nie. Mam go gdzieś zapisanego.

Gość gryzipiórek
Mam w nawyku skupianie się na potrzebach dziewczyn dla których piszę teksty. Zazwyczaj to były opisy, jak rozpoczynając od tulenia, później całowania różnych części ciała, rozbierania jej ostrożnie. Drażnienia jej. Wszystko o niej, jej, lub dla jej przyjemność. Trochę to inne od tego co w erotykach zazwyczaj jest opisywane. Większość tego od opisywałem to były historie jak rozbieram, drażnię i układam do snu. Na rozebraniu i wycałowaniu zazwyczaj kończyłem. Zazwyczaj. Więc nie do końca to to o czym pewnie Ty byś chciała czytać. Nawet jeśli szybko bym skończył

Gość gryzipiórek
@andkaa: będę wdzięczny za adres :)

Gość gryzipiórek
Ależ romantyzmem zawiało ;) Chłopak naprawdę pisze świetnie, to piękne rozmyślania, aż zapamiętam i będę go śledził. Jednak to nie porównywalne do moich opowiadań. Rozpiszę się jak odrywam dziewczynę u której się pojawiłem od laptopa, o oddechu moim na jej szyi, jak składam tam pierwsze pocałunki, jak później zajmuje się tą szyją nim ręce zdejmą koszulkę - przeciągając napięty materiał poprzez jej ramię by odsłonić kolejną skórę do całowania. Piszę w inny sposób i szukam dla tego sposobu jakiegoś miejsca by te opowiadania gdzieś zostawić, one są dla dziewczyn, raczej nie kobiet, zawiewa tutaj romantyzmem i zakładam niewinność i egoistyczne podejście dziewczyn w tych historyjkach.

Gość andkaa
A, taki typ. Pewnie wielu dziewczynom by się spodobało. Może pomyśl o blogu, jak będzie w porządku to z czasem zdobędzie rozgłos, albo skontaktuj się z jakimś portalem propozycją pisania. Mi zawsze podobał się motyw jak dziewczyna gładzi ręką włosy faceta (te na głowie). To jest takie niewinne, ale przecież nie każdego się głaszcze :P

Gość gryzipiórek
nie chce mi się bloga zakładać, bo wiem że po kilku wpisach o nim zapomnę. To nie dla mnie. Szukam miejsca gdzie już znajdę podobnych odbiorców którzy to ocenią.

Gość gość
zmęczoną dziewczynkę trzeba odciągnąć od komputera i zaprowadzić do łóżka czy już siedzi z laptopem kryjąc się w ciepłych zakamarkach kołdry? więc usiądę obok młodej dziewczynki i położę swoją głowę na jej ramieniu zerkając co takiego robi tam u siebie na komputerze. Pewnie jakieś pogaduszki, pogadanki i odrobina muzyki, nic bardziej wartego zajmowania się czasem tam niż tracić go gdy ja się bym nią zajmował. Zacząłbym od lekkiego rozpraszania, jak palce zaczną gładzić dziewczynkę i przesuwać się po jej ramionach i szyi, delikatnie, gładkimi ******** Głowa Lekko się poobraca ocierając się o jej bliższe mnie ramię. palce mocniej się przyciskając oplotą szyję i przeciągną po niej opuszkami wymacując mięśnie i tętnice pod skórą. Zaplotą się lekko we włosy i potrą po kręgosłupie. Wchodząc drugą rączką na klawiaturę kilka skrótami pozamykałbym wszystko i delikatnie zamknął laptopa. Teraz maszynka podniesiona delikatnie ląduje obok łóżka. przesuwając ręką z jednego ramienia na drogie chwyciłbym Cię tak by móc lekko podnieść i przyciągnąć bliżej siebie, by móc położyć głową zaraz obok Twojej szyi wciągnąć w nozdrza Twój zapach, naszprycować się nim i podniecić mocniej wpijając palce w Twoje ramiona i lekko rozchylonymi wargami wypuszczać to powietrze ciepłym podmuchem owiewając Twoją szyję. Zjechać ręką niżej po boczkach otoczonych nocną piżamką niżej niżej na biodra. Druga ręką otacza Cię za plecami pociągając bliżej siebie i w dobrym momencie przewraca na mnie, a ta która była na dole unosi nogę byś wracając się na mnie położyła się na mnie pomiędzy Twoimi nogami, ale tylko na chwilę na pozycję przejściową, jakbym się podniósł tułowiom i odgiął Cię do tyłu przyciskając się mocno ku tej cienkiej nocnej szacie. Wargi zatapiały by się delikatnie w szyi Dłonie chwytają za talię mocno ją ściskając delektując się tymi pociągającymi kształtami która tak pociągały w studniówkowej kreacji. Przyciskają tą talię do siebie przesuwając jej biodra po moich nogach. Boże dzięki za przezorność żem leżał z nogami zgiętymi w górę i teraz Twoje biodra po podciągnięciu wyżej zaraz znowu zjadą w dół, dając mi szanse dżentelmeńskiego gestu schwycenia Cię za kusząco wypięte pośladki, mocnego ich ściśnięcia i przesunięcia ich wyżej ku mnie. Podczas gdy na dole trwa swoja, swoista gra ćwiczenia w wielozadaniowości służyły temu by rączki robiły swoje a usta dalej całowały tak, tak... idealnie, by rozpalać, rozgrzewać, pobudzać i drażnić Całować idealnie, trzeba wyczuć, jak tego potrzeba, na co jest chwila moment, jak to zrobić by teraz jej było dobrze. Delikatnie całując wilgotnymi całusami szyję i otaczając ją ciepłym powolnym wypuszczaniu powietrza z płuc, ramionami przytrzymując byś nie za bardzo odjeżdżała. Lekko przeczesać ręką Twoje włoski i delikatnie pocałować w usta, a w trakcie pocałunku, lekko zwilżać Ci wargi, głaszcząc je językiem po wierzchu. Przejechać rękoma niżej na biodra i krągłości pośladów, teraz w dobrej chwili, w środku pocałunku podnieść rękoma bluzkę którą masz na sobie i podnieść ją wysoko w górę, zdejmując ją z Ciebie i na chwilę tylko przerywając pocałunek by potem jak materiał przeskoczy nad głową znowu przypaść wargami ku Twoim ustom i buszując jedną ręką w Twoich włosach, a drugą przytrzymując poruszając się przód tył biodra... taką chwilą bym się delektował, smakował tego świeżego wspomnienia. Ręce przejeżdżając w górę i dół po bokach nie zapomniał by teraz zahaczyć kciukiem i przejechać nim po tych wspaniałych piersiach z przodu, a wargi schodząc niżej na ramiona szykował by się na tą inwazję teraz słodkiego sobie terytorium. Ręce wodził by po Twoich plecach i tali, po głowie i pośladkach, adorując, wielbiąc*****eszcząc każdy kawałek Twojego cudnego ciała. Zaczęły by schodzić z pośladków i niżej na nogi i uda, gładząc te długie i gładkie powierzchnie, przysuwając wciąż Twoje biodra ku swoim i pozwalając im znowu zjechać niżej ku swojej i Twojej przyjemności Całować po tych dwóch słodkich krągłościach Twoich piersi wargami w wilgotnym pocałunku otaczając sutki i pieszcząc je tak otoczone wargami językiem. Ręce będą gładzić nogi i pośladki, od czasu do czasu przejeżdżając po plecach. To teraz chwila obrócić Cię na bok położyć i leżąc obok przy Tobie sięgnąć ręką tam na dół pod dolną część wieczorowego stroju

Gość gość
bump

Gość andkaa
Przeczytałam i jak dla mnie jest za mało emocje ze strony dziewczyny, tak jakby tylko siedziała, a ty ją macasz i obracasz :) I na przykład takie wesołe zdanie: "Druga ręką otacza Cię za plecami pociągając bliżej siebie i w dobrym momencie przewraca na mnie, a ta która była na dole unosi nogę byś wracając się na mnie położyła się na mnie pomiędzy Twoimi nogami, ale tylko na chwilę na pozycję przejściową, jakbym się podniósł tułowiom i odgiął Cię do tyłu przyciskając się mocno ku tej cienkiej nocnej szacie" przy jednorazowym czytaniu nie do końca łapię, co się dzieje ;)