Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinSZCZERArozmowa

potrzebuje szczerej rozmowy z kobieta przez tel.mam dola zwiazek mi sie wali

Polecane posty

Chcialbym porozmawiac z kobieta ktora by mnie wysluchala. I powiedziala jak to widzi z kobiecego punktu widzenia bo mam naprawde problem nie potrafie sie dogadac ze swoja kobieta. Jestem normalny i potrzebuje rozmowy. Nie potrzebuje setek odpowiedzi zadzwonie i opowiem o co mi chodzi do pierwszej kobiety z ktora uda mi sie wymienic nr tel. No i napewno nie tu bo zbyt duzo tu podszywaczy zboczencow i szydercow. Nr najlepiej przeslac na jednorazowego maila tylko wziac nr i wiecej sie nie logowac bo yam bedzie mikuon wiadomosci.

Czy naprawde sa tu tylko sami gimnazjalisci, i napaleni masturbanci. A niby tyle kobiet przebywa. Wiek niema znaczenia bo ja nie szukam przygod tylko chce szczerze porozmawiac

Gość Nalieta
Daj nr to zadzwonie

Gość gość
eee tam glupota napisz na maila nr gg pogadam :) dzwonienie jest bez sensu nie znasz tej osoby lepiej sie gada piszac ...na spokojnie moj mail nikandra@g.pl jak chcesz to pisz podam nr gg :)

+31687517312 pusc strzalke zadzwonie

Nie jest mi szkoda paru zlotych na rozmowe. Ja mam naprawde problem i chce pogadac. A jaka ja moge miec pewnosc ze nie pisze z dzieckiem albo z kims to bedzie bral mnie pid ch*j i walac sobie konia. Ja chce pogadac z wyrozumiala normalna kobieta

Ja podalen nr jest jakas naprawde wyrozumiala i otwarta. Ktora wyslucha

Gość gość
Weź się z mosty rzuć, frajerze :-D Meska Sipa.

ale z ciebie uparciuch.. telefonie dorabiasz :) prosza kobiety o @ albo nr gg, a ty o telefonie gadasz. widocznie nie zalezy ci na tej rozmowie az tak bardzo... albo osiolek z ciebie :)