Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry psycholog Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego psychologa w Warszawie dla dziecka , paru juz przerabiałam i głodne kawałki typowo ksiązkowe mnie nie interesują .Mam problem z córką sprawa nie jest prosta .Pozdrawiam

Gość gość
Up

Gość gość
Pani Marta Wiśniewska sama siebie reklamuje .Ale desperatka .

Gość bender33
Ja Ci mogę polecić panią Małgorzatę Jedlecką. Naprawdę świetny, fachowy i miły specjalista. Ona prowadzi terapię i udziela konsultacji psychologicznych w Centrum Doradztwa i Pomocy Psychologicznej ( www.cdpp.pl ). W ofercie jest także coaching, testy psychologiczne dla młodzieży, szkolenia z asertywności.

Gość gość
Słyszałam, że dobrzy specjaliści są w psychomedic.pl. www.psychomedic.pl Przyjmuje tam, oprócz psychologa, także psychiatra dziecięcy.

Gość Palpitya
w Psychomedic ja też się leczyłam u dr Sławińskiej. Mają bardzo dobrych specjalistów. Genialny lekarz bardzo szybko pomogła mi się wyleczyć. Wiem że mają tam też dziecięcych psychiatrów sprawdź może oni Cię zainteresują.

Gość gość
A może prywatnie? Psychologa mają w www.tommed.waw.pl ja tam chodzę do innego lekarza, ale ponoć psycholog też jest tam dobry, więc spróbuj

Gość gość
Terapie dla dzieci organizuje ośrodek W relacji - www.wrelacji.pl Są też spotkania z rodzicami, aby dogłębnie zbadać problem, o co właściwie chodzi, a potem spotkania dostosowane do dziecka.

Gość Elfika84
Wg mnie świetnym psychologiem jest Anna Górska z Ct-psyche medical . Miałam zaburzenia lękowe , nerwice , wszystko przez prace , którą miałam . szefa , ciągły mobing . Dzięki pani Ani wyszłam na prostą . Uczęszczałam do niej na terapię indywidualną . efekty były już po 3 miesiącach

Gość agniecha459
U nich znajdziesz bardzo dobrych specjalistów https://psychomedic.pl/ . Można umówić się telefonicznie, numer masz na stronie. Nie trzeba się wstydzić, bardzo dużo osób korzysta z takich porad.

Gość gość
Ja chodziłam do psychologa w Warszawie na Lwowską 5 i chodziłam do Pani psycholog Borowiec i bardzo pomogła mi wyjść z nerwicy lękowej. Po kilkukrotnym poronieniu wpadłam w lekką depresję ze stanami lękowymi.... zaczęłam sięgać po alkohol bo wtedy nie był to dla mnie problem i nie myślałam o tym...lęków nie było. Kiedy człowiek wracał do życia jak grom z nieba spadało to piętno i pytania... dla czego ja i tym podobne. Teraz jestem po terapii i jestem innym człowiekiem i przerobiłam temat moich poronień i patrze na to zupełnie z innej strony. ... jest mi lepiej .

Gość kaska4444
agniecha459, słyszałam, że mają tam świetnych specjalistów. Mają świetne podejście do pacjenta i przede wszystkim potrafią z nim rozmawiać i mu pomóc. Z tego co wiem, to można się nawet umówić do nich na wizytę online - ciekawa opcja.

Gość Chilloutka

Ja co prawda nie mieszkam akurat w Warszawie lecz w Mińsku Mazowieckim. I tutaj świetnymi specjalistami są ci z Centrum Psychologicznego Sens. Bardzo mi pomogli gdy załamałam sie po śmierci mamy.

Gość Basia

Polecam przystanek empatia, świetni dyspozycyjni specjaliści, bardzo mi pomogli. Mają siedzibę w centrum oferują terapie online przez skypa.