Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nononoxxx

SPALANIE TLUSZCZU REDUKCJA MASY

Polecane posty

Gość nononoxxx

witam. od razu prosze o wypowiedzi tylko osoby ktore na ten temat rzeczywiscie moga sie wypowiadac : ) wiec, wiem ze kiedy jest sie na redukcji to najlepsze na zejscie z masy sa areoby (bieganie rower itd) i oczywiscie dobrze zbilansowana dieta redukcyjna. chcialam zapytac czy dieta redukcyjna i cwiczenia silowe (dajmy na ten przyklad abs przysiady itd) spala tluszcz? nie bardzo moge areoby wykonywac i wiem ze dieta jest wazniejsza niz cwiczenia dlatego pytam : ) a wyglada to tak ze mam mala oponke na brzuchu i chcialabym sie do wakacji tego pozbyc : )

Gość gość
Napisz jakie ćwiczenia MOŻESZ wykonywać (o wszystkim na brzuch zapomnij, sensu zero, niepotrzebne obciążenie kręgosłupa) a jakich nie (i dlaczego), to pomyślimy.

Gość nononoxxx
moge wykonywac wszystkie cwiczenia ktore zbytnio nie angazuja stawu skokowego, chodzi glownie o ************* wypadek 2lata temu i po okolo 20-30 minutach biegu ciezko mi nawet chodzic.

Gość gość
ja nie wiem co z tymi dietami jest wszystkie te diety jakies dziwne sa czy cos :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
Tez mi sie co nie co porobiło na brzuchu, dlatego najpierw zrobiłam sobie diete kopenhaską. W 13 dni ubyło mi 4kg, wiem, że to nie wiele, za to w pasie mam mniej o 11 cm. Teraz chodzę na siłownię 3 razy w tygodniu, aeroby robię tylko na rozgrzewkę i na koniec po ćwiczeniach siłowych 20 minut. Trzeba nabrać masy mięśniowej, która spali tkankę tluszczową.

Gość gość
A rowerek możesz? Jak tak to rób interwały/HIIT - intensywne, genialne na spalanie i krótkie. No i wszystkie siłowe na górę ciała, a na dół zwłaszcza takie na pośladki: www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/dispelling_the_glute_myth Staw skokowy będą angażować minimalnie, za to zagonisz do roboty mięśnie pośladkowe, jedne z największych a więc najwięcej spalających. No i sexi tyłek po tym będzie ;) A poza tym oczywiście pływanie. I zobacz jeszcze na trening Tabata albo podobne metaboliczne, powinnaś znaleźć coś, co Ci nie zaszkodzi, a one są podobne do interwałów :)

Gość nononoxxx
ok poczytam : D dzieki wielkie : )

Gość nononoxxx
z rowerem tez ciezko niestety. ale poszukam czegos w tym co mi zapodales, moze cos znajde : )

Gość nononoxxx
he niestety nie bawie sie w zadne 'super diety' : ) wole sama sobie ulozyc diete z dobrym bilansem i jesc w sumie normalnie, niz wprowadzac jakies eksperymenty z niewiadomo jakimi skutkami na koniec i efektem jojo : D