Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

witam, Chce sie poradzic zupelnie obcych ludzi, dlatego zakladam tu temat moje zycie to jedna wielka porazka i kompletnie nie wiem co mam zrobic mam 25lat, po maturze 2 lata mieszkalam w anglii, wrocilam do polski studiowac, rzucilam jedne studia, rzucilam drugie studia. obecnie jestem z powrotem w anglii, bez ukonczonych studiow, mam tylko mature. w czerwcu mialam jechac do ch, jest tam bliska mi osoba i moze tam znajde szczescie. ale coraz bardziej zaczynam watpic w to czy to ma wszystko sens. bardzo tesknie za poslka, za warszawa gdzie studiowalam. nie mam mozliwosci powrotu bo nie mam za co, ciezko utrzymac sie w wawie a bylam zdana sama na siebie. co robic? jedyna stala w moim zyciu jest to ze wiem ze chce miec wlasna kawiarnie. reszty kompletnie nie jestem pewna.

Gość gość
ale masz kasę na takie wyjazdy...

Gość gość
wlasnie ze nie mam :( zawsze sie u kogos zatrzymuje teraz mieszkam u przyjaciolki, place jej normalnie bo mam prace ale w ogole mi sie tu nie podoba bylam w szwajcarii miesiac i chcialabym tam wrocic ale wlasnie zastanawam sie co zrobic, wizyta u psychologa pomoze? boje sie jak pojde pogadac z psychologiem i on mi zacznie mowic to ja bede mu przerywac i powiem nie, nie ma pan racji :/

Gość gość
strzel se z paltza

Gość Michal28
Nie wiesz co zrobic? Polecam zajrzeć na www.theyoloprojekt.wix.com/knowwheretogo ja często korzystam z tej strony. Często znajdziesz ciekawe opisy