Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość honorowy

Oto jakby wyglądał świat, gdyby kobiety miały być traktowane na równi z mężczyzn

Polecane posty

Gość gość honorowy

ami. 1. Kobiety, które nie są bardzo ładne, a przynajmniej ładne byłyby kompletnie niezauważane na ulicach, wyśmiewane i pogardzane przez facetów, żeby wyrównać to, jak faceci bez pieniędzy i wysokiego statusu są traktowani przez kobiety. 2.Kobiety bez dużych biustów byłyby wyśmiewane za ich plecami przez grupki mężczyzn i wyzywane na necie, tak jak faceci poniżej 180 cm wzrostu. 3.Kobiety byłyby porzucane, gdy tylko pojawi się jakaś ładniejsza. Tak jak kobiety robią zawsze, gdy pojawi się lepszy facet. 4.Kobiety byłyby porównywane z kobietami kumpli, a gdyby wypadły gorzej to robiłoby im się awantury, odcinało od seksu, a nawet rzucało. 5.Kobiety z biustem mniejszym niż D nie byłyby zabierane i zapraszane na imprezy i przyjęcia, bo wstyd się z taką pokazać, jak z facetem poniżej 180 wzrostu. 6.Kobiety byłyby rozpatrywane pod kątem tego czy można się nimi chwalić i czy będą nam ich zazdrościli. 7.Kobiety byłyby porzucane przez facetów, gdy tylko przeminie ich uroda, tak jak faceci są zostawiani, gdy stracą pieniądze, czy robotę albo firma splajtuje. 8. Każda kobieta, która by na to narzekała byłaby wyzywana sfrustrowaną nieudacznicą, która nigdy się nie ******* i przegrała życie. Koniec.

Gość gość
No i tak jest w tych czasach.A szkoda:(

Gość gość honorowy
Czyli, że kobiety są niby tak traktowane?

Gość gość
Jak nie raz wchodzę na kafeterie to mnie to przeraża. Wasz świat naprawdę kręci się wogół rozmiaru cycków, wilkośc***enisa i wokoło wzrostu. Może ja żyję w jakimś innym świecie ale ludzię wokoło mnie nie są aż tak płytcy.Współczuję tobie chłopie.

Gość intelimądra
Mi w życiu dwóch facetów powiedziało że jestem brzydka a czy do ciebie jakaś podeszła i powiedziała tak wprost że coś z tobą nie tak? Albo czy brzydkie baby molestują cię na ulicy?

Gość gość
Mnie przeraża dziewczyny że w bardziej się boicie uznania za brzydką niż za głupią - to jest dziwnę

Gość gość honorowy
Mnie natomiast najbardziej to, że widzę jakimi priorytetami kierują się kobiety w wyborze partnera i nie jest to jakieś uczucie tylko to, by dobrze prezentował się przed znajomymi i żeby koleżanki oraz sąsiedzi tego zazdrościli.