Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankz

Moj chlopak mysli ze jestem małpą!

Polecane posty

Gość Ankz

zamiast kwiatow dostajeę banany, co o tym myslec, tylko powazne odp!!!

Gość gość
Banany maja duzo magnezu, ale też bardzo duzo cukrow i powodują zaparcia. Nie jec ich, popros o jakis inny pokarm dla małp.

Gość gość
Jedz*

Gość gość
A jesteś bardzo szczupła? Może chce cie troche utuczyć

Gość Ankz
no wlasnie nie! nie wiem o co mu chodzi wszedzie te banany :( np wczoraj zostawil mi dwa z tylu w samochodzie ON JEST JAKIS DZIWNY!

Gość psycholog radzi
Droga Anno, Przede wszystkim musisz się dowiedzieć czy Twój mężczyzna lubi małpy, jeśli tak, to bez wątpienia, jest to wyraz sympatii wobec Ciebie. Jeśli jednak sytuacja jest odwrotna, jego reakcje mogą być podświadomym sygnałem mózgu i najprawdopodobniej mają na celu odstraszenie Ciebie jako nieodpowiedniej partnerki. Bacznie obserwuj jego zachowanie, z pewnością pod wymienionymi przez Ciebie objawami coś się kryje, możliwe, że trzeba będzie podjąć odpowiednie leczenie (istnieją środki farmakologiczne które mogą pomóc w takie sytuacja, może będzie również potrzebna pomoc psychologa). Dobrze, że zwracasz na to uwagę, nie bagatelizuj takich symptomów.

Gość gość
Moze po prostu dba o Ciebie ? Banany to samo zdrowie :) witaminy , mineraly , zwiekszaja poziom energii,zwalczaja depresje , wprowadzajja w dobry nastroj wplywaja na bystrosc umyslu, ja zjadam min. 2 banany dziennie.

Gość gość
Ja pewnie tez jestem malpa bo uwielbiam banany i nie chciala bym zeby mi ich kiedykolwiek zabraklo :)

Gość gość
jedz te banany i ciesz sie zyciem ;)

Gość gość
Jeśli to tylko żartowniś to hahahaha :D

Gość Ankz
sama nie wiem... ma też kundla i wmawia mi że to husky, z tym gościem jest coś nie tak... chciałbym jakieś kwiatki to daje mi jak jest okazja, a sam siebie to nic, tylko te banany, bez okazji non stop