Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
iks2

z chlopakiem coraz gorzej

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem już 5 miesięcy... Na początku było wszystko dobrze.. Kiedy po 1 miesiącu mój chłopak zobaczył ze gadam z jakimś kolesiem obok szkoly odrazu sie wkurzyl i zrobił awanture,.. nie gadalismy o niczym złym ale dobra tu troche go rozumiem... Juz od 1 miesiąca mówi mi ze sie tnie i mi to pokazuje... Tydzień temu mi powiedział ze tak naprawde robił to codziennie od 4 miiesięcy (od kąd z tym kolesiem gadalam).. Teraz caly czas ze mną pisze ale wgl nie chce gadac... Czasem myśle ze chciala bym z nim zerwac... Ale są tez te dobre dni kiedy jest słodko, komplementuje, caluje mnie i wgl... Nie potrafie go opuścic a jak juz raz to chcial zrobic to go prosilam zeby nie. Na nastepny dzien mi mowil ze nigdy by mi tego nie zrobil... codziennie przez niego placze...bardzo go kocham on mi mowi ze tez mnie kocha i nigy by mnie nie opuscil. mowi ze jakbym z nim zerwala to on sie zabije poniewaz twierdzi ze jestem jego sercem a bez serca sie nie da zyc.. teraz znowu mi powiedaial ze nie ma czasu... ja nie wiem co robic... :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować