Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duży biust a sukienka bez szelek

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie niestety posiadam jak dla mnie zbyt duży biust 80G ,a chciałabym suknie bez szelek czy mozecie mi polecic jakiś dobry biustonosz lub brafiterke w Krakowie .

Gość gość
Ja kupuję staniki na Krakowskiej, pod arkadami, babka doradziła mi jak żadna inna, mają też spory wybór. Ale są też suknie do których stanik nie jest potrzebny.

Gość gość
dzieki, zajrze tam w poniedziałek bo będe w Krakowie. Chce biustonosz poniewaz nie wyobrażam sobie co chwile podciągania sukienki pozatym chce się czuć komfortowo i nie martwić sie że podczas tańca wyskoczy mi pierś :)

Gość gość
Wpisz w wyszukiwarkę "stanikowa mapa", będziesz miała adresy z całej Polski, w Krakowie o ile wiem są co najmniej 3 dobre sklepy. A z modeli bez ramiączek bardzo polecam te od Ewy Michalak, trzymają na mur-beton (tylko kupować trzeba przez net, ale bardzo dobrze doradzają w sprawie rozmiaru).

Gość gość
A ja właśnie staniki Ewy Michalak kupuję we wspomnianej krakowskiej "Brafitterii" - jak gość powyżej pisał-a: ul. Krakowska, pod arkadami :)

Gość gość
Jak ja byłam to od Ewy mieli nieciekawy wybór, przynajmniej w moim rozmiarze (65FF) i właśnie "bezramiączkowych" nie było, ale może trafiłam na zły moment, przed dostawą, nie dopytywałam się.

Gość gość
dzieki dziewczyny na pewno tam wstąpie

Gość gość
Teraz jst moda na swobodne cyce i gołe plecy.