Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2345

pierwszy raz

Polecane posty

Gość ania2345

za 2 miesiące skoncze 16 lat. jestem z chłopakiem od półtora roku, jest rok starszy ode mnie. Mamy do siebie zaufanie i chcemy zacząć współżyć. ( teraz poleci na mnie fala hejtów ) ale ja nie o tym . On już swój pierwszy raz ma za sobą i w żaden sposób mnie nie namawia do tego po prostu uznałam że chcę tego. Zanim zaczęłam wogóle myślec o współzyciu postanowilismy zacząć małymi krokami od pettingu. zrobił mi palcówkę strasznie mnie bolało, krwawiłam a teraz gdy robi to np głębiej to już nie mam żadnych takich sytuacji więc czy to możliwe że przebił mi błonę dziewiczą ? a jeszcze chciałam spytać czy kiedy już dojdzie to tego pierwszego razu to czy jest prawdopodobienstwo że będzie mnie to bolało mimo tego że prawdopodobnie nie mam już błony ? dziękuję z góry za odpowiedze ;)

Gość StormofhormonesBlogspotCom
Jesteś baaardzo młoda, wstrzymaj się jeszcze. Byłam w identycznej sytuacji jak Ty. Prawie 16 lat, chłopak, którego kochałam "nad życie" itp ... No i zrobiliśmy to. Nasz związek potrwał jeszcze 3 lata, ale co z tego? Dzisiaj mam 20 lat, jestem już z kimś innym, spowiedziewamy się dziecka i baaardzo żałuję tego, że to nie mój obecny partner, którego bardzo kocham nie był tym pierwszym .. Przemyśl to jeszcze! Blog, na którym znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat ciąży i wychowania maluszka, w tym listę z wyprawką dla niemowlaczka, porównanie wózków, opinie na temat kosmetyków dla mam oraz suplementów diety. Dowiecie się także jak ciąża potrafi dziewiętnastolatce wywrócić życie do góry nogami. Nastolatka, też może mieć ogromne problemy z zajściem w ciąże ... Do porozmawiania w komentarzach!!! Po wpisaniu w wyszukiwarkę "stormofhormones" na pewno mnie odnajdziecie:) P.S: Zapraszam Cię na mojego bloga, napisz wiadomość prywatną to porozmawiamy :)

Gość gość
bardzo mozliwe ze przebil blone, a pierwszy wlasciwy stosunek moze bolec ale nie musi

Gość gość
W tym wieku przytul się do cysia mamy.Ją popytaj jak się zabezpiecza i kiedy otworzyć cipkę na zewnątrz.

Więc tak jak chodzi o błonę to całkiem możliwe ,że ją przebił :) Słyszałem nawet ,że były przypadki iż gimnastyczką czasami sama pęka błona od ćwiczeń (nie wiem czy mit czy nie ale to przecież nic strasznego). Jak sobie ufacie i chcecie współżyć to od 15 roku życia w Polsce jest to dozwolone więc śmiało wszystko jest dla ludzi Z GŁOWĄ! Co do 1wszego razu to może boleć - nie musi. Gwarantuje ,że ból szybko przerodzi się w przyjemność :) Jak chłopak wie jak zadbać o komfort psychiczny , jak się zabezpieczać i jak rozluźnić kobietę to nie powinnaś się niczego obawiać :) Cieszcie się życiem dzieci i nie róbcie głupot bo wpadki to rzecz powszechna ;) Jak by Ci mówił kiedyś ,że możecie to robić bez zabezpieczeń i nie masz się co martwić - wiedz ,że jest idiotą i szybko będziesz w ciąży :D.

Gość ania2345
no głupia nie jestem, wiem że należy się zabezpieczać i jak tu ktoś 'mądry' ujął w postaci hejta nie musze pytać mamę o zabezpieczenia taką rozmowę prowadziła ze mną 2 lata temu więc ten komentarz był zbędny ;] bez zabezpieczenia nie ma wgl mowy o współzyciu na to przyjdzie czas później ;)

Gość gość
Dobrze,że matka wprowadziła cię w antykoncepcję.Powinna też pójść z tobą do gina.

Gość ania2345
narazie nie mam żadnych problemów więc pójdę do niego jak skoncze 16 lat.