Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autorka

2 miesieczne dziecko nie chce spac w lozeczku

Polecane posty

Gość gosc autorka

przy kazdej probie odlozenia do lozeczka budzi sie. najgiorej jest w nocy - spi z nami cala noc bo za kazdym razem jak się naje, noby mocno juz spi, odkladam do lozeczka i pobudka.. za kazdym raze.. buiorę i kłądęna naszym łózku i dalej śpi.. nie wiem jak go oduczyc

Gość Jojkaja
Nie rob tego bledu co ja !!! Kladz dziecko do lozeczka az sie nauczy sam spac, musisz przeczekac jego wrzaski. Ja mowilam sobie ze poloze syna do lozeczka jak bedzie mial 6 miesiecy, potem jak bedzie mial rok i teraz ma 16 miesiecy a ja dopiero go ucze powolutku spac w lozeczku. Juz mi w nim spi ale zasnac musi w moim lozku a i tak w polowie nocy sie budzi i chce do mnie. Mam wielki problem ale ty jestes dopiero na poczatku wiec posluchaj mojej rady i NIE spij z dzieckiem bo nie dasz rady go potem tego oduczyc bo najzwyczajniej w swiecie sie przyzwyczaisz z nim spac i bedzie ci smutno bez niego co tylko bedzie pogarszalo sprawe.

Gość gość
a czemu się dziwisz że maluch nie chce spać w wielkim pustym łóżeczku a woli z rodzicami?

Gość gość
eeeee bez przesady....moje dzieci nie chciały spać same...dzisiaj mają 2 lata jedno a drugie 10 miesięcy i śpią w swoich łóżeczkach ale gdzieś do 4-5 miesiąca za cholerę...tylko z nami:)

Gość gosc autorka
jednej nocy się przemogłam i próbowałam długio, chyba 2 godziny - jak płakał to podnosiłam, przytuliłam i do łóżeczka, poleżał 5minut i znowu płacz, i tak w kółko. poddałam się, położyłam go do naszego łóżka - minuta i spał. nie mam sił na takie walki w nocy, zwłaszcza ze mam jeszcze 3 letnią córeczkę, więc nie ma szans na odpoczynejk w dzien

Gość gość
No to tym bardziej kochana do wyra z nim i się wyśpicie!!! To maleństwo jeszcze on chce ciepła!!!mamusi!!!

Gość gosc autorka
ja tez lubięsię do niego przytulic. boję się tylko ze jak bedzie większy to będzie problem...