Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobrze. mi

Polecane posty

Wszystko ze stołu leci na podłogę, rżniemy się wściekle, Ty też kręcisz ciałem żeby łapać mojego twardego k****a w locie zanim on dobije do dna Twojej rozbuchanej jamy!! Jesteśmy już cali spoceni i sapiący, rzucam się na Ciebie, chcę gnieć Twoje wilgotne od potu cycki, moim torsem! Jęczysz mi do ucha i wbijasz mi pazury w twardy tyłek....!!!

ooohh..pazury ....czytasz mi w głowie i ...nie tylkoo.....oohhh..uwielbiam to!!! :*

Mysle,ze ktos kto potrafi w ten sposób pisac o seksie musi byc na prawde w nim dobry w realu :) chcialabym cie miec w tej chwili w swoim łóżku i robic z toba to o czym teraz piszemy :D

wyrywam Go z Ciebie , zsuwam Cię ze stołu na kolana i łapiąc za głowę pcham C***ałę w usta, po zębach w policzki , z prawej, potem odrazu z lewej i...w dół w gardło..poczuj jakie słodkie sa Twoje soki na twardych ch*jcu!!

Ale teraz wymykam ci sie,odwracam sie tylem i wypinam na ciebie moj zgrabny tyłek. Wchodzisz we mnie od tyłu i tak mocno mnie popychasz,ze zaczynam krzyczec z rozkoszy. Dostane klapsa:) ?

Jeszcze nie ssałeś moich twardych sutków :D Masz ochogę pobawic sie moimi cycuszkami? Moge poocierac sie nimi o ciebie! :)

ohh...ale piszesz...aż się zleję przed końcem opowieści!! :D Sadzę Cię w głębokim posuwaniu o d tyłu! cudne pośladki chlaszczą o moją skórę... nie moge się napatrzeć na to cudo!!! drążą lekko przy każdym uderzeniu...muszę potraktować je siarczyście...ręce same się rwą...KLAPSSSSS...mmmmm i wpych po same jaja!!!..uhhhh..wij się napalona suczko!!.. bierz w siebie to twarde, sztywne mięcho!! KLAPSSS na drugą stronę..Twój jęk wibruje mi w uszach i w jądrach...sa już pełne gorącej spermy, każde pchnięcie wzmaga jej ilość..!!

No widzę kochanie, ze nie ściemniales. Miec takiego ogierka w łóżku :) marzenie kazdej nimfomanki :D

chcę przez chwilę widzieć CIę nade mną!! Kładę się na stole na plecach w Ty wskakujesz i osuwasz się na pallll !!!! chciałbyś powoli i wiercąc cipką, ale ni udaje się bo łapię Cię za biodra i dobijam do dna z pożądania!! POdnieś ręce, wpleć sobie we włosy i prezentuj tak te sterczące suteczkii...!!! ohhh...padnij teraz na mnie, smyraj sięnimi po mojej goliźnie..!! wszędzie, po brzuchu, po torsie po twarzy z szorstkim zarostem!! chcę Ci je nim wyszorować a potem połknąć łapczywie ustami i językiem i ...o******** bezwstydnie...!!

Oj te klapsy :) czekalam na nie ale teraz odwracam sie przodem biore go na chwilke w usta potem szybko miedzy spocone piersi i staram sie nie przegapic finału bo chce ta ten krotki moment wziac go jeszcze raz do ust i poczuc twoj smak splywający do gardła

Kochanie tak serio to ja juz jestem tak napięta, ze jestem żywą projekcją twojej początkowej fantazji na tym stole :) juz widze oczami wyobrazni jak twoja sperma spływa mi z kącików ust na szyję!

mhhh...k***s drapany sterczącymi sutkami , jądra pompowane jędrnymi piersiami....Ty taka spocona i jęcząca....wystaw język i chlaśnij po główce kiedy wyskakuje z pomiędzy Twoich cycuszków!!...Ja napieram sapiąc...jęcząc już i warcząc...Skomlisz i co chwilę chwytasz łeb w zęby wykręcając głową jedno kółko i puszczasz wyjącego z rozkoszy ch*jca spowrotem w cycki!!...Trzymam twoją głowę, głaszczę włosy, piesczę uszy, sięgam piersi...Nie wytrzymam już dłuzej tej cudownej tortury...Nagle wbijasz mi znów pazury!!! bzwstydnie...pod jaja, miażdżac prostatę, powalając moje zmysły szokiem rozkoszy, uwalniając lawinę spermy z wymiętolonych jader..!!!! Ryczę z orgazmu zalewając potokiem spermy Twoją cudną twarz i ciemne wlosy!!! Ty chwytasz ją łapczywie i atakujesz ustami tryskająca jeszcze pałę...pchając ja na język i w gardło...

ja jeszcz się telepię w resztkach orgazmu , ale Ty jednym ciosem rzucasz mnie na plecy i zama narzynasz się na ospermioną pałę, sliska z niesforną łatwością wsuwa się między wary, pochylasz się , dociskasz łechtaczka do moich włosków łonowych i ujeżdżasz mojego sztywnielca, póki jeszcze kipi gorącem pieprzenia!! Wbijasz mi pazury w klatę...odrzucasz głowę w tył, sperma wycieka kącikami ust, cyce wyją do księzyca!!!...rzniesz sie i zaciskając c**ę na ospermionym c***u, szczytujesz w gorących spazmach. Padasz na mnie , czuję jak Cię rzuca, jak dobijasz się zaciskaniem ud wokół mnie, wokół mokrej ..od wszystkiego, cipki!!

Ymm...tak....już tylko cichutko pojękuję,dochodzimy w tym samym czasie. Swoją delikatną, kobiecą dłonią drażnię łechtaczkę. Już dłużej nie czekam na ciebie. Dochodzę ale wczesniej jeszcze na moment wskakuję na ciebie odwrócona tyłem i pochylona do przodu tak abys mogl widziec jak wchodzisz we mnie ocieram się do przodu i tyłu....takiego orgazmu dawno nie mialam....

hehe, jasne, ale jak ja CIe znajdę? moze jednak założysz sobie jakieś gadugadu na stronie www? inaczej ciężko będzie się spotkać, a było...naprawdę mocno :P wiem ze boisz się prześladowców, ale mi to kompletnie nie w głowie, nawet nie mam pojęcia jak kogoś szukać po gg, gdzie podasz jakieś bzdurna dane Euzebia Kowalska czy coś :D ja mam nr 2819630

Kurde,wiem ze zaczynam od d**y strony ale ile ty masz lat? Zaintrygowales mnie strasznie! Sluchaj, ja na prawde bardzo lubie seks ale spotkac kogos z twoim temperamentem jest cholernie ciezko. Bzykales sie kiedys tak na prawde?bez zadnych oporow??

hehe, no od d**y strony :P no mam trochę więcej niż Ty, bo 30tka stuknęła już 3 lata temu. A co do bzykania bez hamulców - to jakoś nie wyszło nigdy aż tak fajerwerkowo jak sobie można pofantazjować. Może zadużo myśle o dogadzaniu partnerce a za mało o sobie, ale to luźny wniosek :P

Fajnie było, wykosiłeś konkurencję ;) w sumie ciekawe, ze nikt nam nie przeszkadzał :) Cos za spokojnie jak na kafe...zadnych podszywów?? Albo wszyscy śpią albo im też się podobało :p

no pewnie różnica wieku Cię wypłoszyła. Pisanie szlo nam całkiem dobrze i można TO powtórzyć, tylko jakoś się odezwij. Ostatecznie mam maila pracxxx@wp.pl :D ale na maila pisać nie chcesz ;) daj jakoś znać jak będziesz miała wolny wieczór na pisanie - może też akurat będę przy komputerze ;) a teraz jak każdy facet po dobrym upuście, muszę się przespać :) Dzięki i dobrej nocy!

o, żyjesz. chyba coś to forum opóźnia... No w końcu jest 5 rano, może padli wszyscy. :D ale z okresu kiedy pisywałem tu więcej, wiem, że cześć ludzi się nie odzywa, tylko..używa ;)

Zapamietam twoj nr i przepraszam za szczerosc jak mi sie zachce to zaloże konto na gg i napisze do ciebie ;) I taka moja jedna rada: jak chcesz dziewczynie zrobic na prawde dobrze to pomysl wlasnie czasem o sobie bo mnie to cholernie kreci jak facetowi jest dobrze (wlasnie w taki egoistyczny sposob). A jak bedziesz chcial ją doprowadzic do obłędu to przeleć ją tak jak mnie dzisiaj ;)

Dobranoc,dziekuje za skopaną noc. Miałam 4 godziny temu iść spać. Jak będzie następny raz to zacznę od przysłania Ci fotki :) bez pyszczka oczywiscie....bo wiesz...prześladowcy ;) . Buziak

Gość gość
R***aj