Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

umre ze smiechu moje dziecko szuka ksiezyca od rana

Polecane posty

Gość gość

wczoraj go odkrył, dzis go szuka:D

Gość gość
w oknie stoi hahahahaha

Gość wikingowa zona
to moze zanim umrzesz to mu wytlumacz tak na dzieciecy rozum jak to jest z tym ksiezycem.

Gość gość
rzeczywiscie tak jak ksiezyc ludzie znaja mnie tylko z jednej jesiennej strony... co w tym dziwnego? pora na maly wyklad z astronomii moze obudzisz bakcyla? :D

Gość gość
znów ukradli księżyc

Gość gość
powinnas mu wytlumaczyc a nie wylewac swoje emocje tu i smiac sie z niego

Gość gość
tym razem ksiezyc ukradl ziemie, a przynajmniej jej sloneczna polowe

Gość gość
nie rozumiem, co w tym śmiesznego?? skoro dziecko wczoraj "odkryło" księżyc, to co cię tak bawi fakt, że go teraz szuka? To nie śmieszne, tylko żałosne że mu nie wytłumaczyłaś ( z resztą pewnie poza stwierdzeniem "księżyc jest w nocy, słońce w dzień" sama nie wiesz, jak to jest i o co chodzi )

Gość do autorki 02
no to umieraj

Gość gość
Boże jaka ty jesteś głupia i prosta ,zamiast ryć to pomóż dziecku opowiedz o księżycu ,skorzystaj chociaż z netu bo widzę że jesteś tak głupia że nic nie wiesz bo bawi cię to a nie powinno ,skoro twoje dziecko coś odkryło to bardzo dobrze ,twoim zadaniem jest teraz dziecku wytłumaczyć .pokazać .

Gość gość
dziecka ma 1,5 roku co mam mu tlumaczyc.

Gość gość
dziecko musiało odkryć bo matka nie wpadła na to, zeby dziecku wytłumaczyć. nie zdziwię się, jesli ma 6 lat albo wiecej i takie nieuświadomiome w wielu kwestiach

Gość gość
jak to co? wszystko caly swiat masz mu wytlumaczyc :D na dzis mozesz sobie przygotowac okopcony kawalek szkla i pokazac mu slonce, wyjasnic dlaczego tak sie na nie patrzy, a wieczorem spowrotem ksiezyc i poszukac na gwiazdy polnocy

Gość gość
kaka oto ksierzyc. fajne te dzieci, mój 1,5roczny pewnie nie raz mnie jeszcze rozbawi

Gość gość
no ma 1,5 roku a nie miesiąca co ty myślisz że twoje dziecko jest głupie ,będzie owszem jak mamusia będzie się ·śmiać z dzieciaka bo dziecko się czymś zainteresowało ,cos odkryło .Nie masz człowieku jechać fachowym językiem z literatury ale takim dla dziecka ,prostym w formie zabawy przecież twoje dziecko już kuma ,pochłania wiedzę .

Gość gość
gość kaka oto ksierzyc. fajne te dzieci, mój 1,5roczny pewnie nie raz mnie jeszcze rozbawi A co twoje dziecko mówi księżyc przez 'rz ,może naucz go przez samo ż .

Gość gość
Czepiacie się jakby było o co.

Gość gość
ale tepa matka....nic dziecku nie wytlumaczy..szkoda dziecka

Gość gość
To samo pomyślałam dziewczyna chciała się pochwalić a tu ją z****** jak psa. Ale co racja to racja śmieje się ze swojego dziecka zamiast małemu wytłumaczyć co i jak. No cóż głupich nie sieją głupi się rodzą.

Gość gość
To na tym forum normalne,że tym mamuśkom tak odbija?Dziecku nie dzieje się krzywda a te najchętniej utopiłyby autorke w łyżce wody.

Gość gość
Mój miał tak samo :D ale szybko zaskoczył jak powiedzieliśmy, że księżyc widać tylko w nocy czyli jak jest ciemno za oknem, po 1-2 miesiącach załapał jak tłumaczyliśmy, że jak niebo jest pochmurne to księżyc jest ale go nie widać, bo chmurki zasłaniają. Za to cały czas mia problem z chmurami, mówi na nie dym z komina, może do 2 urodzin załapie :D

Gość gość
zaplujcie sie swoim jadem złosliwe nieszczesliwe buraczki ponuraczki, tu zawsze cie z blotem zmieszaja niewazne co napiszesz.. wy to dopiero dzieci uczycie, brawo brawo

Gość gość
w sumie to mi humor pochwalil. dlatego warto byc z dzieckiem w dom a nie pracowac.

Gość gość
no ale dziś jest niedziela ;) ja pracuję a słyszałam nie raz takie kwiatki, poza tym moje dziecko nigdy nie mówiło czegoś raz, więc po południu powtarzało mi jeszcze raz.