Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak krwawienia po tabletkach

Polecane posty

Gość gość

witam 19 lutego zaczęłam brac tabletki anty yasmin tak jak lekarz kazal przez 21 dni po skonczeniu opakowania przerwa 7 dniowa tabletki ostatnia wzięłam 11 marca po max 3 dniach powinnam Dostać krwawienia z odstawienia niestety jeszcze go nie ma Dodam ze przez 21 dni brania miałam plamienia ale to podobno normalne. Niestety pominelam 3 tabletki dwie pierwsze w pierwszym tygodniu wzięłam o różnych porach a 3 w drugim tygodniu pominelam całkowicie i wzięłam dwie następnego dnia nie boję się ciazy bo gdyby się okazało że jestem ucieszyła bym się. Moje pytanie brzmi czy brak krwawienia z odstawienia jest normalne czy Możliwe że faktycznie to ciążą :) Dodam że od 3 dni z piersi wydziela mi się bezbarwny płyn miałam robiony progesteronu i wynik 9.12 oczywiście dodatkowo się nie zabezpieczalam z mezem

Gość gość
Po co więc bierzesz hormony?

Gość gość
jeśli je bierze to widocznie jest potrzeba a każdemu się zdaży zapomnieć a lekarz z różnych przyczyn Może przepisać tabletki anty mi je przepisał na regulację okresu dziewczyna ma pytanie to się grzecznie wypowiada a nie z pretensjami to po co bierzesz pretensje jak co najmniej poprzedniczki temat się tyczyl Ja mam jedno dziecko na tabletkach ale to wynik ze podobno antybiotyk oslabil dzialanie i po pierwszym opakowaniu i krwawienie z odstawienia brak lekarz powiedzial że się zdaza ale żebym test zrobiła dla pewności pozdrawiam

Gość gość
Skoro pominęłaś tabletki w trzecim tygodniu brania to możesz być w ciąży. Czytaj ulotkę.

Gość gość
zrób test ciazowy plamienie z odstawienia poraż pierwszy Może się nie pojawia normą