Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tako Extreme

Polecane posty

Gość gość
Ja mam fotelik z kompletu. Kupiliśmy wozek 3w1.

Gość gość
Wózek Tako Extreme użytkuję od listopada 2014 i jestem bardzo zadowolona, mogę go szczerze polecić. Gondola jest ogromna i córcię woziłam w niej do końca maja, aż zaczęła samodzielnie siadać. Gondola jest wyposażona w bardzo praktyczny uchwyt do podnoszenia, a materiały z których została wykonana można śmiało prać w pralce :) dodatkowo wszystko zapinane na zamek, więc łatwo się odpina. Gondola ma regulowane oparcie, szkoda tylko, że pokrętło do regulacji szybko się ukreciło :( UWAGA! jeśli ktoś marzy o "lulaniu" dziecka w tym wózku to niech zapomni, nasze babcie próbowały i od tego czasu stelaż skrzypi :P Teraz użytkuję spacerówkę, rewelacyjne rozwiązanie wpinania spacerówki na klik, łatwo, szybko i wygodnie. Żałuję jednak, że nie została tutaj zamontowana taka sama rączka do przenoszenia jak w gondoli... bardzo mi tego brakuje. Średnio zadowolona jestem z materiału użytego w spacerówce, szybko się mechaci. Bardzo łatwo się składa i rozkłada stelaż, jedyny minus plastikowa blokada przy złożeniu stelażu, w ogóle nie trzyma. Mimo to jestem zadowolona i kupiłabym go ponownie :D

Gość gość
Myślałam nad nim ale jednak za cieki mi się wydał, wybrałam coś lżejszego - w porównaniu w sklepie wyszedł na plus - Evo XT . nowośc z Graco. Jednak lżejszy i lepiej się prowadził troszkę po sklepie

Gość madlenka86
Witam, także rozważam zakup Tako Extreme Eco, kolor szary - będzie synek. Ten wózek jakoś najabrdziej wpadl mi w oko, jest taki inny w porównaniu z Adamexem Barletta i wszystkimi innymi polskimi wózkami. Powiedzcie proszę dziewczyny, czy amortyzacja jest rzeczywiście taka super? mieszkam na strasznie wyboistym terenie i boję się, że bez podwójnej amortyzacji maluszek będzie skakał w gondoli. Zniechęca mnie też torba bez zapięcia. Ale mimo wszystko jestem na tak. Będę Wam ogromnie wdzięczna za info odnośnie amortyzacji i czy czy otwarta torba to rzeczywiście ryzyko gubienia zawartości zakupów :-) ? pozdrawiam

Gość gość
Amortyzacja jest ok. Kiedyś tego nie było i ludzie też sobie radzili. Z koszta nic mi jeszcze nie wypadło. Ja osobiście wożę kocyk, którym przykrywam jego zawartość.

Z tym kocykiem to niezły pomysł :-) Czyli amortyzacja wystarczająca? Dużo jest teraz mdeli z Tako z podwójną regulowaną amortyzacją, ale z kolei nie mają czegoś innego więc ciężko podjąć decyzję. A mogę jeszcze prosić o informację odnośnie wysokości na jakiej znajduje się gondola, bo np.Barletta z Adamexu jest dosyć wysokim wózkiem i to mi się podoba, a Moonlight Carbon czy Omega z Tako już są niższe. Jak to jest z Extreme Eco?

Gość fifi366
Również jestem szczęśliwą użytkowniczką Tako Extreme kolor czarny z pomarańczowym (czerwonym) stelażem wersja Eco skóra. Super wózek nigdy nie zamieniła bym go na żaden inny. Wychował juz jedno dziecko 2 latka i od wakacji będzie wychowywał drugie :) Czarna skóra w lato super się sprawuje nie przepuszcza ciepła do dziecka a tego najbardziej się bałam