Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci nie lubia klotni i robia w tył zwrot?

Polecane posty

Gość gość

hej Panowie jak to jest.. jak kobieta narzeka i ma pretensje to Wy tego nie wytrzymujecie? mialam tak ciagle pretensje do mojego faceta .. ale spowodowane to bylo jego zachowaniem, nie byl w porzadku i jak kazalam sie mu okreslic nie potrafil, twierdzil ze potrzebuje czasu w koncu mnie zostawil...

Gość gość
i dobrze zrobił, po co mu taka pretensjonalna luśnia której jedyną rozrywką jest kłócenie się.

Gość gość
No co ty ? My uwielbiamy jak ktoś nam bez przerwy majęczy nad głową .

Gość gość
przecież zostawiając cię jasno się określił idiotko

Gość gość
bo powinnaś się do niego dostosować i robić to co on chce, trzymać buzię na kłódkę i być na każde jego pstryknięcie palcami, nie wolno ci go oceniać, pytać gdzie był i co robił - oto tajemnica "szczęśliwego" związku - ha ha ha ha!

Gość gość
Zaden facet nie zniesie gderania. Ja jestem kobietą i chyba mam ciut inny charakter, bo sama bym bym tego nie zniosła. Prędzej czy później, uciekłabym gdzie pieprz rośnie:D

Gość gość
Nie masz gdzie gderac...bo cie nikt nie slucha ...wiec gderasz tutaj, Konstruktywna rozmowa nic nie daje,jesli facet wszystko miedzy nogami ma. Badz na pstrykniecie palcem...a bedziesz jeszcze mniej warta...

Gość gość
faceci bardzo lubia klotnie mi sie wydaje no na serio :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
no nie lubicie klotni ok ale mowiac Wam cos spokojnie tez jest ciezko odnies jakikolwiek efekt, dobrze powyzej ktos napisal, ze trzeba robic dobra mine i udawac ze jest ok to Wy bedziecie szczesliwy a my bedziemy miec iluzje i sie meczyc same ze soba

Gość gość
i koniecznie musi mieć płaski łeb,aby miał na czym piwo postawić!