Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zarobić trochę pieniedzy?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że chciałabym bardzo pojechać na kolonie na których mogłabym spotkać się z chłopakiem, niestety moich rodziców na to nie stać więc postanowiłam sama się za to zabrać i uskładać trochę pieniędzy. Do wakacji zostały 4 miesiące i sama wątpie abym mogła w tak krótkim czasie uzbierać ok. 1600zł. Do maja powinno mi się uzbierać 250 zł, ale to wciąż za mało, bo nadal brakuje 1350 zł.. Nie jestem pełnoletnia, ani nie mam 16 lat abym mogła pracować.. Więc nie mam zbytnio jak zarobić tylu pieniędzy. Pytanie do Was : Jakie znacie sposoby na zarabianie pieniędzy? Prosze nie pisać o rozdawaniu ulotek itd, bo raczej nie dostanę w mojej miejscowości takiej pracy..

Dowiedz się w jakiejś okolicznej np. pizzerii, czy nie potrzebują kogoś do roznoszenia ulotek. Zawsze coś tam nazbierasz. A i spytaj się rodziców, ile mogliby ci dołożyć :) Poszukaj też czegoś na gumtree, niektórzy przyjmują nawet młodsze osoby na jakieś stanowiska. :)

Gość gość
jak mi o*******esz to dam tobie 100-we

Gość gość
a szesnastoletniej gów/nia/rze już tylko facet we łbie!!! do książek dziwo i uczyć się!!!