Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie na wakacje

Polecane posty

Gość gość

co polecacie wakacje w polsce np nad Bałtykiem czy wyjazd za granicę

Gość gość
Grecja-wyspy

Gość gość
wyjazd za granice ;)

Gość gość
W polsce chyba taniej i też jest fajnie

Gość gość
słyszałam,że w Egipcie jest kiepskie jedzenie te same przyprawy do wszystkiego i szuszwolstwo

w tym roku jadę nad Bałtyk, uwielbiam naszą Polskę :)

Gość gość
ja co roku jeżdżę nad bałtyk i jestem zadowolony taniej niż za granicą

Gość fotel
w lecie bałtyk najlepszy.jesień , zima -kanary.żadnej afryki pł. bo to slamsownia.

Gość gość
RODOS - Rodzinne Ogrody Działkowe Otoczone Siatką

Gość gość
igor... szczecin to jakies 120 km od morza. ja uwielbiam Rewal, mam tam mieszkanie, interes, więc wakacje jak zwykle nad morzem :)

Gość Donkin
Wszystko chyba tak naprawdę zależy od funduszy jakie mamy? Chociaż my akurat mamy małego dzieciaczka 3 lata i raczej nie chcemy z nim jechać za granicę jeszcze, za dużo problemów potencjalnych. W sumie od kiedy Michał się urodził preferujemy raczej wakacje w Polsce więc na pewno Polskie morze w tym roku też zaliczymy ale póki co w czerwcu jedziemy do ośrodka agroturystycznego Siedlisko Blanki na mazurach - nie wiem czy ktoś kojarzy http://www.siedliskoblanki.com/ w każdym razie opinie w internecie dość dobre, podobno masa atrakcji na stronie się to potwierdza, więc zobaczymy, świeżego powietrza nigdy za dużo

Gość gość
Z malymi dziecmi nie radze jezdzic na Mazury . Czy w Polsce taniej ...no nie wiem. Mozna znależc naprawde dobre oferty np do Grecji.

Gość gość
Ja jestem zapalonym wędkarzem. Marzyły mi się wakacje właśnie takie, aby powędkować sobie spokojnie. We wrześniu z http://www.zory.expertwakacje.pl/ jadę na 14 dni do Norwegii. To mniej popularny kierunek i bardzo mnie to cieszy, bo wiem, że odpocznę.

Gość gość
ja na mazury ;) wynajelismy ze znajomymi jacht www.evita-jacht.pl i zamierzamy spedzic caly tydzien na pływaniu po jeziorkach ;)

Jeśli planujecie urlop na własną rękę w Polsce lub zagranicą, sprawdźcie oferty na www.edom.pl. Możecie wiele zaoszczędzić i odpoczywać w świetnych warunkach.

Gość darka1
spa <3 najlepsyz pomysł <3 byłam w tym roku nad wodospadem i jestem zachwycona

Gość gość
u nas były wakacje z dzieciakami - pół urlopu na nasz wypoczynek u rodziców, a pół na atrakcje dla dzieci np - http://www.park-dinozaurow.pl - cóż, tak to jest z maluchami i stresująca praca zarazem, trzeba "dzielić" się urlopem ;) ale jakos co roku zawsze się udaje.

Gość gość
Nad Bałtykiem jest coraz lepiej. Jeśli chodzi o poziom baz noclegowych to jest coraz lepiej i gonimy zachód i turystycznych liderów. To nie żart! Polecam przejrzeć obiekty na stronce http://www.zaplanujwczasy.pl/nocleg+wybrze%bfe,24.html jak to teraz wygląda