Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typekszukalove

Jak zdobyć kobietę która ma tylko ochotę na seks bez zobowiązań???

Polecane posty

Gość typekszukalove

Jak zdobyć kobietę która ma tylko ochotę na seks bez zobowiązań??? Umówiłem się z taką kobietą na spotkanie, najpierw pójdziemy , no właśnie nie wiem gdzie ją zabrać??? bar restauracja pizzeria kawiarnia?? i o czym z nią rozmawiać żebym się spodobał i chciała ze mną być? Potem mamy iść do hotelu w wiadomym celu , ale mi na niej zależy chcę czegoś więcej niż tylko seks bez zobowiązań. Dodam że mam 19 lat i nigdy nie miałem dziewczyny a teraz poznałem właśnie tą kobietę na której bardzo mi zależy,ona ma 22 lata i jestem trochę zestresowany bo nie mam pojęcia jak rozmawiać i o czym :(

Gość typekszukalove
zapomniałem napisać że czytałem poradnik od Sensei ''jak zdobyć kobietę'' nauczyłem się z tego parę rzeczy np. nie mam mówić o sobie tylko zadawać pytania kobiecie, ale np jakie bo nie mam zielonego pojęcia? wiem że mam być schludnie i ładnie ubrany oraz zadbać o higienę jestem też kulturalny i znam kilka zasad savouir vivre ale co napiszcie proszę co oprócz tego powinienem zrobić

Gość Rangers1986
rozmawiaj z nią o jej zainteresowaniach, co robi w wolnym czasie, hobby , praca, nie bądz chamski i nieokrzesany to podstawa