Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŚWIĘTE MATKI POLKI

Polecane posty

Gość gość

Wszystko wiedzą, najlepiej, w pełni poświęcają sie dzieciom. Oczywiście preferują rodzicielstwo bliskości: noszą w chuście, śpią z dzieckiem do 6 roku życia. Karmią piersią do trzech lat. Oczywiście nie szczepią, a dzieciom gotują samo. Wszystko zdrowe, wolne od oprysków i antybiotyków - od zaprzyjaźnionego rolnika. Wierzą w teorie typu iluminati, zamach smoleński, zaczipowanie znakiem bestii, itp. No i oczywiście jeśli ktoś ma inne zdanie niż one jest zerem, śmieciem i nie nadaje się na matkę.

Gość gość
A ty po co to piszesz?! Jak ci sie nudzi to idz pobiegac, p.s nie jestem matka,ale przeraza mnie wasza obluda, ciaglle krytykujecie innych,wyzywacie,obrazacie,co cie to obchodzi jak inni zyja,po ch*j roztrzasac takie tematy???!!.

Gość gość
tak autorko jestes zerem bo jestes głupia jak but.

Gość gość
Bo ktoś roztrząsa jak ja żyję? Zostałam zwyzawana, bo szczepię dziecko, a jedna matka polka stwierdziła, że powinni odebrać mi prawa rodzicielskie.

Gość gość
Biedna zdesperowana,myslisz,ze pomoze ci zwyzywanie innych????! To jestes pusta.

Gość gość
A czy ja kogoś wyzywam ??

Gość gość
Autorko masz 100% racji. Kiedyś jak miałam wątpliwości co do pewnych kwestii próbowałam dowiedzieć się czegoś na forum, ale większość osób wypowiadających się to właśnie tak jak mówisz. Lepiej poradzić się cioci, babci, starszej sąsiadki, które wychowały dzieci w czasach kiedy się nikt z dzieckiem nie ciaćkał jak z jajkiem. Wszyscy piliśmy niebieskie mleko w proszku i nie było, że ktoś uczulony więc ten takie, tamten srakie. Jedyną dostępną kaszką była zwykła kasza manna i nie było żarcia w słoiczkach. I wszyscy żyjemy i mamy się dobrze, a co wyrośnie z tych sterylnych i ekologicznych dzieci Bóg jeden wie.

Gość gość
nie wiem ja ty ja do roku piłam humanę. Kasze zawsze były tylko manna była zalecana dzieciom.

Gość gość
Tylko sie nie poplacz :P

Gość gość
ale te niewiedzące na ogół pytają jak karmić,co ubrać takie bzdury że można sikać ze śmiechu więc nie dziw się ze ktoś ci coś chamskiego odpisał hehe ja nie szczepię bo syn ma odroczenie-szczepienia mu zaszkodziły je ekologicznie bo inaczej nie może ale nie spie z nim bo się za bardzo rozwala w nocy :D i co matką polką jestem haha żałosna jesteś autorko tak jak ten temat

Gość gość
Autorko znasz pochodzenie określenia "matka polka"? Tak myślałam, że nie.

Gość gość
Autorko znasz pochodzenie określenia "matka polka"? Tak myślałam, że nie.

głupi ten opis "matki polki" wg autorki co ma do tego teoria o zamachu smoleński, illuminati i czipy oraz szczepienie bądź nie?

Gość gość
klękaj i się módl:)

Gość gość
Pani ma rację,też nie cierpię obłudy

Gość gość
Matka drugiej matce wilkiem. Jakie jestescie zalosne.

Gość gość
Ja czasami czytam i nie wierzę normalnie... najlepszy byl temat o matce z dzieckiem w sklepie co dwa piwa kupowała hahahaha

Gość gośćania
zabawne jest to, że sama taka jestes- wyzywasz inne, ubliżasz, krytykujesz , wrzucasz do jednego wora osobiście nie znam takiej, która spelniałaby wszystkie opisane przez ciebie warunki,,podałas rózne zachowania, pasujace pewnie do róznych osób a nie konkretnej ujednoliconej grupy

Gość gość
Z mojego doświadczenia wynika, że raczej jak matka jest na tyle mądra i świadoma, że karmi piersią, unika gotowych produktów, stara się zdobywać zdrowa żywność, zapewnia dziecku bliskość i poświęca czas, to raczej jest też na tyle mądra i świadoma, że nie unika szczepień i nie wierzy w pancerne brzozy ani sztuczne mgły. Do tego dodałabym jeszcze mądre podejście do np. kwestii bezpieczeństwa dziecka w samochodzie (prawidłowy montaż fotelika, dobrze zaciągnięte pasy, przewożenie tyłem tak długo, jak się tylko da).