Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZOLTE WLOSY POMOCYYYYY

Polecane posty

Gość gość

Hej :) mialam ciemne wlosy przez lata farbowane na czarno, od jakiegos roku zaczelam je farbowac na braz i mialam taki ciemny braz a dzisiaj mnie podkusilo i kupilam rozjasniacz i myslalam ze mi rozjasni do jakiegos jasnego brazu a tu wyszedl zolto-pomaranczowy :( i mam pytanie czy jak teraz kupie farbe np ciemny blond to mi wyjdzie na tych rozjasnionych zoltych wlosach? i czy moge farbowac zaraz po rozjasnianiu?

Gość gość
UP

Gość gość
Ja też ostatnio popełniłam gafę. Rozjaśniłam włosy , zrobiłam pasemka, ale na ciemnym blondzie. Po zmyciu oczywiście jajecznica. Ale mając tyle lat co ja już się wie co robić. Kupiłam w aptece gencjanę wodną i zrobiłam płukankę. Teraz muszę ją robić ciągle, bo jajecznica nie jest fajna. Spróbuj, może pomoże - na małą miskę daję 7 kropli. Powodzenia!

Gość gość
no sam rozjaśniacz przecież zwykle daje taki efekt, nałożysz teraz na to farbę i bedzie ok :-) wybierz jakiś jasny brąz, albo bardzo ciemny blond

Gość gość
Jestem fryzjerką, kup ciemny blond albo średni blond. Bo jasny brąz wyjdzie Ci ciemno. Najlepiej zeby na farbie był numer 6/0 albo 7/0.

Gość gość
tylko nie ciemny blon !!! bo moga wyjsc zielone :O wiem to.... przekonalam sie ...:P wybierz jasny braz albo kup plukanke

Gość gość
ABSOLUTNIE zadnego blondu nie nakladaj ,bo wyjdzie brudny kolor z zielona poswiata

Gość gość
poziom 8 wyjdzie ok

Gość gość
to zależy czy jest to kolor cieply czy zimny blond - podobno zimny na rozjaśnione włosy da odcień zielony też muszę pokryć włosy po rozjaśniaczu, ale ponieważ chcę mieć odcień popielaty - a ten podobno wyjdzie nieciekawy na rozjaśniacz - no to stosuję płukankę i jest bardzo ładnie, trochę tylko jest to upeirdliwe

Gość gość
a czy mozna farbowac odrazu po rozjasniaczu? nie wypadna wlosy? bo ja tez wlasnie chce sobie rozjasnic i zafarbowac na jakis jasniejszy kolor bo ilez mozna z tym czarnym chodzic :O

Gość gość
"Ja też ostatnio popełniłam gafę.Rozjaśniłam włosy" - kolejna niedouczone, która nie wie co znaczy popełnić gafę... łomatko

Gość gość
kolejna niedouczona - ło matko to dwa słowa

Gość gość
tumanie - łomatko to jedno słowo

Gość gość
widać jaka mądra jesteś skoro twierdzisz, że to jedno słowo :D

Gość gość nad goście
Łomatko - a co za matoł tu przywędrował, że nie zna subtelnej ironii w słowie "łomatko"? Pewnie jakaś nadśta dziunia. Łomatko, ratuj!

Gość gość
nadśta dziunia.- a co to za twór -?

Gość gość
Nadęta dziunia - jakbyś nie wiedziała ćwoku. Osoba wyżej ma rację - jesteś tępa, bo jesli już, to powinnaś napisać "o matko". Ale taka pindzia tego nie wie... Poziom gimnazjium. Wracaj do lekcji.