blanuska 0 Napisano Marzec 16, 2014 Witam zrobilam test owulacyjny w 11 dniu cyklu i wyszedl pozytywny, przeszliśmy do starań. .. i przez kolejne dni test rowniez wychodzi pozytywny co o tym sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2014 ja jak robiłam te testy zawsze miałam negatywne ! :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2014 Te testy robi sie do pierwszego pozytywnego i wtedy sie dziala, dalsze ich robienie mija sie z celem, bo nie ma znaczenia, czy poziom lh sie utrzymuje czy spada, wazne jest, kiedy zaczal rosnac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2014 jedynie test owulacyjny z grubą wyraźną kreską jest pozytywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 A może masz jakieś felerne te testy? Ja jak kiedyś kupiłam na allegro to nic mi nie pokazywały ;/ Ostatnio kupiłam sobie Afrodyte - tester ale wielokrotnego użytku. Sprawdza się o niebo lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2014 A ta Afrodyta też jest na mocz? jak to wgl wygląda? Nie spotkałam się jeszcze z testem wielokrotnego użytku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2014 Jest na ślinę :) Alternatywnie można skorzystać ze śluzu szyjkowego. Tutaj znajdziesz szczegóły: http://www.tester-owulacyjny-afrodyta.pl/co-to-jest-afrodyta-test-owulacyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna Napisano Październik 18, 2019 Zobacz sobie Ovu Control – to wygodny test , który pozwoli wyznaczyć dni płodne i co mnie mocno zaskoczyło rzeczywiście jest efektywny i wynik jest wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach