Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja94

czy poszły byście na randkę w bluzce baz biustonosza

Polecane posty

Gość mirylla
wielkie rzeczy bez stanika nie znaczy że zaraz będzie wyuzdany sex nie widzę problemu

Pod letnie topy nie zawsze nosi się bieliznę. Zależy od kroju bluzki. Na randkę super sprawa :-) * gościu wyżej...skomentowałaś...

Gość mirylla
latem głupio by było pod skąpy top założyć jeszcze biustonosz chyba że ktoś musi

Gość gość
na randke jak ide to zawsze bez biustonosza,a jak ide do faceta do mieszkania to nie zakladam majtek zeby mi przysiaganiu ze mnie nie potargal, i skupil sie na dobrym waleniu mnie

Tylko Dlazcego Wy piszecie z nickiw gość, gdzie często pod pseudo kobieta kryje sie niestety facet...zamiast fajnej kobitki

Gość gość
na randkę zazwyczaj zakładam. Bez czułabym się zbyt ostentacyjnie - jakbym wręcz domagała się seksu. Ale jak spotkanie nie jest typu klub, kawiarnia czy kino tylko jakiś wypad w plener, albo letnie spacery w dzień to często nie zakładam. Wiem, że to działa na facetów, ale najważniejsze jest dla mnie własne samopoczucie - czuję się swobodniej, zarówno w dosłownym sensie jak i mentalnym. Nikt nie będzie narzucał mi jak jest przyzwoicie. Jak chcę czuć się swobodnie to może być widoczne kołysanie piersi i odznacanie się sutek, ale mi tak wygodnie i nic nikomu do tego.

Gość natalkaer
poszłam w zeszłym roku miałam taką jeansową sukienkę bez pleców tył do talii przód na szyję . Było gorąco więc po co biustonosz.Chłopak był zachwycony bo co chwila albo zjednej albo z drugiej strony wymykał mi się cycuś

Gość do Lara C
a dlaczego uprawiasz seks bez zobowiazan?

Gość gość
na letnie spacery mam coś tego typu: http://www.yandy.com/Floral-Mini-Skirt.php Pierwszy raz założyłam do tego stanik - bez biust był zbyt dosłownie widoczny. I dostałam ochrzan od swojego faceta - sukienka wymaga bezpretensjonalnego, lekkiego i bezpośredniego zaprezentowania się. Jak tak nie potrafisz to załóż inną sukienkę. Ja na to - takie podejście bardzo mi odpowiada, nie byłam pewna co ty na to ... I od razu ściągnęłam stanik. Zaskoczyła go jak daleko bezpośrednia jest prezentacja, było tylko wow!!! Potem trochę się moje ... uspokoiły ale owal pięknie się prezentował w swoim naturalnym ruchu, ze wszystkimi delikatnymi szczegółami.

Gość gość
na pierwsze przyjmowanie przyjaciół (parapetówka) w mieszkaniu wynajmowanym z moim chłopakiem byłam w takim stroju: http://www.yandy.com/Rhinestone-Strap-Plunging-Cowl-Halter-Top.php Wczesniej spotykaliśmy się w lokalach i często podkreślaliśmy, że to nie ten sam luz i swoboda co u siebie. Dla podkreślenia swobody i pochwalenia się fajnym gadżetem - ogrzewaniem podłogowym, byłam boso.

Gość gość
a na nogach?

Gość gość
no i super:) bądźcie odważne dziewczyny:)

Gość gość
w ostatni weekend bylam umowiona z facetem u niego w mieszkaniu i poszlam w samej blusce bez biustonosza przez ktora widac bylo moje sutki to myslalam ze nie pozwoli mi nawet do lozka dojsc tak sie napalil ale mi sie to oplacilo

Gość gość
Zawsze tak chodzę facet

Gość gość
bylam dzisiaj na randce bez biustonosza bylo fajnie bo facetowi niespodzianke zrobilam i miedzy biersi stojacego jego penisa sobie wlozylam i tak mnie troche posuwal

Gość gość
zenada, potrzebujecie uwagi jak roczne dziecko :D zakompleksione jakies

Gość gość
przed chwila wrocilam z randki na ktorej pierwszy raz bez biustonosza bylam bylo super jeszcze takiej randki nie mialam

Gość gość
Byłam latem na randce bez stanika kilka razy pytał czy zawsze go noszę,odpowiadałam że nie zawsze.To była chyba 10 randka i było ciepło więc miałam top z całymi odkrytymi plecami był zachwycony.

Gość gość
ja ciągle chodze bez biustonosza bo lubię- wkurza mnie ten nakaz noszenia biustonoszy. Nie nosze przezroczystych bluzek przecież

Gość upwake
do ladnego biustu to pasuje:)

Gość gość
wczoraj bylam bez biustonosza na spotkaniu przyjechal po mnie i jak ujrzal mnie w mieszkaniu jak plaszcz zdejmowalam to az zaniemowil

Gość upwake
czemu:)co ubralas?:)

Gość gość
Często chodzę bez stanika mam średniej wielkośc****ersi tylko raz dziwnie się poczułam jak miałam białą lekko prześwitującą bluzkę.Chłopak zaprosił mnie do siebie i gdy ściągałam kurtkę jego mama weszła do domu.Przedstawiłam się i na pewno widziała że jestem bez stanika ale nic nie mówiła.Teraz od dwóch lat jest moją teściową i gdy ją odwiedzam latem opalam się topless u niej w ogrodzie.

Gość gość
Dziś mam randkę idziemy do kina,ubiorę dżinsy rurki,czółenka czerwone,bluzkę z dekoltem(bez stanika) i kurtkę skórzaną.

Gość kream
też stosuje takie zestawy - bluzka bez stanika a na to żakiecik lub kamizelka. Do tego spodnie biodrówki, jak lato to góra krótka tak żeby ciałko było widać. Na pozór wygląda niewinnie, dopiero sprawa się ujawnia jak zdejmuję kamizelkę, najczęściej dopasowaną, obcisłą tak że swobodnego ruchu piersi wcześniej nie widać. Jaiś pubik lub kawiarenka, zdejmuję kamizelkę i super niespodzianka dla mojego faceta.

Gość gość
świetnie to ktoś wczesniej skomentował - zdjęcie stanika na randkę nie oznacza jeszcze zgody na wszystko. Szczególnie w lecie, jak jest gorąco to nawet na koleżeńskie wypady nie zakładam stanika. Biust mam nieduży, nie widzę żadnego powodu katować się dodatkowym ciuszkiem. Druga sprawa, że pewnie moje otoczenie jest szczególnie wyluzowane i zapewne przyzwyczajone do mojego stylu. Kiedyś byliśmy razem (nie wszyscy, ale znaczna część naszej paczki) w chorwacji. Plażowaliśmy toples. To w ostateczny sposób zdecydowało o bardzo swobodnym zachowaniu w naszych relacjach. Do towarzystwa ktoś dochodzi, ktoś się oddala, są już dzieciaki, ale styl - naturalność, bezpośredniość i bezpruderyjność pozostaje.

Gość gość
ja często chodzę bez stanika, bo lubię... A na randki tylko z narzeczonym :]

Gość gość
ja z kolei często bez nie mogę chodzić - za duży biust. Ale mój biust bez stanika to ulubiona atrakcja mojego faceta. Kiedyś na randki teraz na wspólne wyjścia z jakiś fajnych okazji to stały element wizerunku. Z czasem w coraz odważniejszych wersjach.

Gość gość
Pisałam wcześniej że wybieram się na randkę do kina i byłam bez stanika.Zdziwiło mnie zachowanie mojego faceta na początku filmu zdjął mi skarpetki i dopiero później zajął się piersiami.Po kinie poszliśmy na spacer i na ławce osłoniętej od innych zdjął mi bluzkę i na gołe ciało założył mi kurtkę.Robiło się już ciemno i chłodno więc poprosiłam o moje skarpetki a on że je wyrzucił.

Gość gość
wczoraj bylam na randce bez biustonosza,mialam za to super wieczor z samymi niespodziankami