Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda112

yes4dress opinie

Polecane posty

Gość KatieKpK
Ja czekałam około 10 dni od wysyłki moja koleżanka 20. Róznie z tym bywa :)

Gość gość
nie polecam, zamówiłam sukiękę rozmiar SX, przyslali mi LX i brak kontaktu z ich strony :////?////////// nie polecam

Gość gość
polecam goroco!

Gość gość
zamówiłam bluzeczke 25 marca jak dostąd jej nie dostałam :) co prawda kontakt jest spoko ale kręcą i wmaszczają ciemnotę :) yes4dress (y) ogólnie nie polecam :)

Gość gość
Ja na pierwszą przesyłkę 10 dni na drugą około 22. Ale warto było :)

Gość Marleena23
Polecam, czasami wysyłka trwa trochę dłużej czasami krócej, jedno jest pewne. W takich cenach rzeczy nie znajde nigdzie ;) Polecam :)

Gość gość
Napisałam im meila dlaczego czas dostawy był dłuzszy niż oczekiwany ( dostałam przesyłke po 20 dniach) odpisali mi że jeden z samolotów dostarczających przesyłki do PL został uszkodzony w wyniku czego kursuje tylko jeden stąd opóznienia. Sytuacja w maju ma wrócić ponoć do normy :) Chyba jednak skusze się na następne zakupy bo sukienki są boskie <3

Gość gość
Kupował ktoś plisowaną sukienkę,pudrowy róż?? Polecacie zakupić?

Gość gość
tak, ja zamawiałam. Mimo dość dużej ceny w zestawieniu do innych sukienek w zamian otrzymujemy sukienke wykonaną w bardzo dobrej jakośći :)

Gość gość
Kopertowe koszule są boskie, polecam !

Gość gość
Ja zamówiłam sukienkę 16.04 i do dzisiejszego dnia nie otrzymałam przesyłki, tez dostałam maila ze byl problem z samolotem i sytuacja ma powrócic do normy w czerwcu, a przesyłka powinna pojawić się u mnie w przeciągu tygodnia . Mam nadzieję że nie zostanę oszukana.

Gość lapolka
Ja już czekam ponad miesiąc, dalej nic. Jestem cierpliwa, jednak nie w tym wypadku. NIE POLECAM!!!!!

Gość gość
Ja też czekam już długo. Zamówiłam 2 sukienki na początku maja, Stres jest tym większy, że maja to być kiecki na wesele.... Mam nadzieję, że zdążą do mnie dotrzeć tym bardziej, że jeśli chodzi o monitorowanie przesyłek na moim koncie wciąż jest informacja: International postal system. nic się nie zmienia już od długiego czasu. Czy wy też tak macie?

Gość gość
tak,moja sukienka od 6 maja jest w Shanghaju. Jakos nie moze stamtad wyjechac. Moja cierpliwosc sie konczy.

Gość gość
czy to jest wina poczty polskiej czy yes4dress

Gość gość
A czy jest na tym forum osoba, która podobnie jak my, długo czekała na przesyłkę, po czym podjęła kroki w celu wyjaśnienia sytuacji i przyniosło to rezultat w niedługim czasie? Chodzi mi o to czy w ogóle jest sens do nich pisać, wykłócać się, informować o swoim niezadowoleniu w związku z nieotrzymaniem paczek, czy po prostu mogę to sobie od razu darować, i nie tracić na to czasu, bo prócz tego, że zostanę zbyta tanimi tekstami o awarii samolotu dalej na przesyłkę będę czekać w nieskończoność? To jest dla mnie o tyle ważne, że chce wiedzieć czy oni mają jakikolwiek na to wpływ. Bo jeśli nie, to po co dzwonić, wkurzać się i grozić skoro oni formalnie nic nie zdziałają.

Gość gość
ja składam już 4 zamówienie z rzędu, wczesniej zamawiałam w lutym sukienki i były po 10 dniach, teraz podobnie jak Wy zamawiałam w kwietniu i czekałam miesiąc. Myśle że jest to wina naszej poczty :(. Niedługo składam nowe zamówienie i mam nadzieje że wszystko wróci do normy bo oferte mają niesamowitą

Gość gość
Nie myśl głąbie tylko sprawdź na paczce datę nadania :O.

Gość gość
Daty nadania można sprawdzić w linku do śledzenia, jest to pierwsza pozycja z góry. To takie Polskie odrazu pluć jadem, choć może konkurencje bolą niskie ceny ? Możliwe. Ja stwierdziłam tylko fakty dotyczące moich zamówień składaych w przeszłosci

Gość Marta1123
Kupował ktoś już ogrodniczki w tym sklepie ? Jak jest z jakością ?

Gość Mareiia
Tak, ogrodniczki są w porządku. Takie same w ZARA są dwa razy droższe. Co do terminowosci dostawy to ja i moje koleżanki nie miałyśmy problemów. Widocznie jest to mały ułamek przesyłek.

Gość gość
Polecam, są idealne <3 <3

Czekacie miesiącami bo zapewne kupują towar z Chin dopiero po waszych zamówieniach. Jeszcze to muszą później przepakować, czasami paczki zatrzymują celnicy, to też trwa. :P

Gość gość
Kupiłam sukienkę, czekałam nawet nie tak długo, ale oczywiscie więcej niż 2 tyg. Sukienka przyszła w strasznym stanie. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. jest okropna, wyglada jak worek, widać, że to produkcja masowa i chińska, materiał jest paskudny, nie układający się sukienka żadnym miejscu nie wygląda jak ta z obrazka. Podsumowując sukienka kloszowana czerwona to zdecyodwnie KIEPSKI WYBÓR. Niestety zanim dotarła do mnie przesyłka, zakupiłam sukienkę plisowaną pudrową. Jeśli okaże się ze to kolejny bubel to się wsciekne, tymbaradziej ze to sukienka na wesele. Przez długi termin oczekiwania w tydzien bede musiała wtedy kupic sukienke w sklepie stacjonarnym. Szkoda gadać;< tak czekałam na tą sukienkę czerwoną a tutaj takie rozczarowanie. Czy ktoś może posiada tą sukienkę pudrową plisowaną? Bardzo proszę o jakiekolwiek info czy warto na nią czekać, czy nie wygląda jak nędzna podróbka kiecki z shinsheide ?

Gość bodziszu
Dostałam plisowaną i jest extra, co do piankowej to zamawiałam ją z sheinside i doszła mi w takim samym stanie jak Twoja chociaż musiałabym porównać ze zdjęciami Twojej. Sheinside i yes4dress ubrania biorą z tych samych fabryk, lecz w yes4dress z tego co widze są tansze.

Gość gość
Zamawiałam rzeczy i z romwe i z sheinside, choies.com jak i zarówno z yes4dress. Wszystkie rzeczy mają te same metki i są tej samej jakości. Jest to w większości dobrze wykonana chińszczyzna za cene dużo niższą niż oferują nasze Polskie sklepy które jak na ironie sprowadzają te same rzeczy z w.w sklepy i sprzedają je ze dwa razy drożej. Jedyny minus zakupów w takich sklepach jest czas oczekiwania, ale tak jak koleżanka wyżej wspomniała kontrole celne itp swoje trwają. Jak ktoś chce wyglądać nie banalnie no to niestety nie ma wyjścia. Ja swoim znajomym Yes4dress.pl polecam. Lepiej wspomagać rodzime marki, no i mniej problemów z płatnosciami :)

Gość gość
Podpisuje się pod opinią wyżej. Ja byłam zadowolona z zakupów. Teraz czekam na koronkowe szorty :)

Gość gość
A Ja czekam miesiac ponad i nic do mnie nie doszlo!!!!!!!!! oszusci czy kto??

Gość gość
Dziękuje wam bardzo dziewczyny! Uspokoiłam się trochę, cierpliwie zatem czekam na moją pudrową, i oby zatarła poprzedni niesmak:))