Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda112

yes4dress opinie

Polecane posty

Czekaj dalej. ;) Kolejny miesiąc. Kobiety, dać wam link do serwisu podobnego do allegro? :D Kupujecie tam towar z Chin za dolara, w cenie jest przesyłka. :D

Gość oneciara
Ja swoją przesyłkę dostałam po 3 tygodniach. Jakość dobra, polecam :)

Gość gość
Ja również nie mam zastrzeżeń, marynarka white zipper jest boska, biżuteria również, polecam.

Gość gość
Jaki kolor masz tej marynarki zipper? Dostałam żółtą i jestem bardzo zadowolona. Zastanawiam się własnie nad zakupem czarnej. Pierwszy raz zobaczyłam te marynarki w ZARA ale cena powalała.

Gość gość
Syn marnotrawny: moze juz sobie darujesz? To forum dla ludzi, ktorzy mają jakieś doświadczenie w zakupach w tym sklepie, ludzi zainteresowanych niektórymi produktami i kupców, a nie hejterów dających durne nic nie wnoszące do dyskusji komentarze, tak więc żegnam i idz spamować gdzie indziej.

Gość gość
Koronkowa bluzka jest godna polecenia, zamówiłam dziś drugą tylko że czarną, mam pytanie do dziewczyn, czy zamawiałyście spodnie z tej strony ? Troche jest mało zdjęc w tej kategorii i nie jestem do końca zdecydowana.

Gość gość
Też sie zastanawiam nad ich kupnem. Jeżeli są wykonane w takiej samej jakości co płaszczyk który zamówiłam to będzie super. Na wszelki wypadek poczekam na opinie jakiejś dziewczyny co je kupiła ;)

Gość gość
uwaga, uwaga!!! skladałam zamówienie 16 kwietnia, od wczoraj moja przesyłka jest juz w Warszawie, trochę to trwało. Zamówiłam plisowaną pudrową. Dam znac jak dojdzie.

Gość gość
moja była po 10 dniach pewnie celnicy sprawdzali czy w paczce nie ma podróbek :) Będziesz zadowolona :)

Gość gość
dostałam wreszcie swoją pudrową plisowaną, srednio zadowolona, wyglądam w niej jak worek, a poza tym materiał plisowany krzywo pszyszyty, z paskiem wygląda trochę lepiej. sama nie wiem co teraz zrobić.

Gość gość
U mnie jest wszystko w porządku, sukienka ma taki krój że odstaje od ciała to było widoczne, pasek do niej to element nie rozłączny <3 Najlepiej złoty :)

Gość gość
Hej dziewczyny, ja także zamawiałam plisowaną niestety jest dopiero w Bejing;< czy ktoś mi może powiedzieć po ilu dniach mniej wiecej bedzie w Warszawie? Jestem zaniepokojona. Przyznam się szczerze, że do zakupu skłonił mnie blog jednej z blogerek, naiwnie myslałam, że to ta sama sukienka... Czy możecie mi powiedzieć czy jest znacząca róznica? adres postu z sukienka: http://www.monilefashion.com/2013/08/hot-summer-day.html

Gość gość
tak to jest ta sama sukienka, u tej pani tez widze ze źle jest przyszyty materiał, ja nie jestem zadowolona.

Gość gość
Ta Pani sukienkę kupiła z Sheinside, czyli dowód na to że rzeczy są z tej samej fabryki a w yes4dress są tańsze :)

Gość gość
Dziś dostałam plisowaną sukienke. Wszystko w porządku. Kupujcie bez obaw :)

Gość gość
Biały koronkowy kombinezon <3 <3 <3 Polecam

Gość gość
Dostałam przesyłkę po 12 dniach, także chyba już wszystko w porządku. Sukienka jest extra. Jedyne do czego mogę sie przyczepić to rozmiarówka, jest lekko zaniżona. Sprawdzajcie dokładne wymiary :)

Gość andziorree
fajna opcja z tym śledzeniem, nie trzeba się martwić o zaginięcie przesyłki itd. Ja swój kombinezon dostałam w 10 dni. Jakość super, polecam ;)

Gość gość
oszuści. Od 2 miesięcy czekam na towar,nie odbierają telefonów, odpisują na co 5 meila! zbywają ludzi tanimi tekstami!

Gość gość
Dziś dostałam kombinezon jest boski <3 Teraz czekam na spódniczkę galaxy, mam nadzieje że również się nie zawiodę <3

Gość Marlenka1223
Ja jedną przesyłkę dostałam po 12 dniach a drugą jak koleżanka wyżej po miesiącu. Druga przesyłka została poddana kontroli celnej bo widziałam taśme naszego urzędu. Niestety nasi urzędnicy działają jak działają i trochę im to schodzi ... A co do towaru, jakość w porządku a stosunek ceny do niej jeszcze lepszy. Niezdecydowanym polecam.

Gość gość
Zamawiał ktoś już spódniczke galaxy ? Dostałam już szyfonową i jest ok. Zastanawiam się czy ta galaxy nie będzie za krótka..

Gość gość
Też ją zamówiłam, jak przyjdzie to dam znać ;)

Gość andziorkandzior
Spódniczka jest super. Polecam !

Gość gość
Tragedia, jakosc kombinezonu fatalna,chce odeslac bo napisali ze bez problemu mozna,nie dodali jednak ze zwrotu trzeba dokonac do CHIN !!!!odradzam wszystkim ta strone.

Gość gość
Wydaje mi sie ze te pozytywne opinie to podstawieni ludzie, jakosc ubran fatalna!Zwroty trzeba wysylac do chin!nie warto! Zastanawiam sie czy jak odesle ten badziew czy aby napewno odzyskam pieniadze!

Gość gość
Ja byłam bardzo zadowolona, moje koleżanki również. Jak czytam takie hejty to mam czasem wrażenie że to konkurencja która sprzedaję to samo o 30-40 % drożej.

Gość gość
Dziś przyszła mi spódniczka galaxy sid sid. Mogłabyć troche dłuzsza, ale ogólnie jestem zadowolona :)

Gość Salomeaa33
Dziewczyny czy któraś z was kupiła sukienkę koronkową niebieską? Warto? Jak z jakością materiału?