Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda112

yes4dress opinie

Polecane posty

Gość Salomeaa33
Moje zamówienie dotarło po 16 dni od daty złożenia;-)

Gość gość
ja zamówiłam białą sukienkę z głębokim dekoltem. Co do jakości, to była całkiem ok. niestety okazało się, że sukienka źle się układa (taki urok zakupów w internecie :( ) i musiałam odesłać. Ciekawa jestem czy odzyskam pieniądze.

Gość gość
ile zapłaciłaś za wysyłkę do chin?

Gość gość
witam porszę o nr telefonu do yes4dress ponieważ nie odpisują na moje e-maile a muszę się z nimi pilnie skontaktować

Gość gość
kurcze właśnie pisałam przez facebooka i przez formularz ale czekam już tydzień i nie odpisują ,ale dzięki za odpowiadz :*

Gość gość
Polecam bralety ;) Mam dwa i są świetne !

Gość gość
za przesyłkę poleconą do Chin zapłaciłam 18 zł. Z tego co widzę dotarła do Pekinu i lada chwila powinni ją dostarczyć. Mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem kasy.

Gość gość
Zamówiłam 4 sukienki na lato, wszystkie przyszły super tylko jedna była za krótka. Ze zwrotem nie było problemu więc nie ma co się martwić :)

Gość elizabeth1123
Polecam bralety, są przepiękne !!

Gość Magda T
MASAKRA. NIE KUPUJCIE TAM!! W maju zamówiłam 3 naszyjniki- czekam do dzisiaj! Na maile nikt nie odpisuje- podam to do Rzecznika Praw Konsumentów.

Gość Żaneta Sadowska
Ja swoją biżuterie otrzymałam po 12 dniach, na maile odpisują po kilku godzinach. Czasami jak czytam te komentarze to zastanawiam sie czy to czasami nie konkurencja. Ceny mają bardzo niskie, jakośc towaru wysoka :)

Gość Magda T
Wcześniej pisałam, że ten sklep to masakra. Mogę zwrócić honor, ale tylko połowicznie. Po 4 miesiącach w końcu ktoś mi odpisał. Proszą o numer konta i zwrócą pieniądze za towar, który nie dotarł do mnie od maja...

Gość gość
ja czekam na przelew od dwóch tygodni i na razie cisza :( a już dwa razy przesyłałam (na prośbę sklepu z resztą) dane do przelewu... Tak jak pisałam wcześniej, sukienka (biała z dekoltem) była w miarę w porządku - odesłałam, bo źle się układała (jak to czasem przy internetowych zakupach bywa), ale OBSŁUGA FATALNA!

Gość Marta Zet
Ja kupiłam: Sukienkę plisowaną pudrową - http://yes4dress.pl/kategorie/917-sukienka-plisowana-pudrowa.html oraz koszulę http://yes4dress.pl/kategorie/819-white-letter-shirt.html w rozmiarze S (przez pomyłkę, bo noszę M). Produkty zgodne ze zdjęciami na stronie yes4dress, jednak przeliczyłam się z rozmiarami, są na mnie za małe. Będą pasowały na dziewczynę, która nosi S. Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem ciuchów u mnie proszę o odzew, jeśli nikt się nie znajdzie w przyszłym tygodniu odeślę. Za oba ciuchy zapłaciłam 199,00zł - za 170 zł jestem gotowa je sprzedać.

Gość Magda T
Pisałam wyżej- mieli mi zwrócić pieniądze za naszyjniki, które nie dotarły od 4 miesiecy. Nie mam nic na koncie. OSZUŚCI!

Gość gość
nie polecam kontaktu z nimi nie ma odkąd dostali pieniadze na konto:( niby paczka wysłana tylko że miesiądz idzie i dojsc nie moze oszusci i tyle ot cala opinia na ten temat

Gość gość
Ja kupowałam i jestem zadowolona :) Naszyjniki piękne a bralety cudowne. Polecam :)

Gość gość
Podpisuje się pod powyższym, sukienki również super <3

Gość Katiaaaaas
Ja z nowu z rozpędu kupiłam 3 bralety, odsprzedam jeden :) jak coś to pisać katobol@wp.pl . Bralety są cudne, moge wysłać fotki :)

Gość gość
Dziś dostałam płaszczyk. Jakość jest super. Polecam !

Gość gość
....nie kupujcie tam.

Gość JUSTNA666
NIE POLECAM !!! zamówiłam 2 rzeczy - 1 znacznie różniąca sie od tego na zdjeciu, 2 - drugą przysłano mi inna ! w dodatku była zle zszyta. Wysyłałam im e-mail 3 razy - zero odzewu. Pisałam do nich na fb z czego również nikt mi nie odpisał NIE POLECAM

To badziewna strona czekam na przesyłke od poczatku sierpnia ponad 130 zl wpłynelo im na kotno a paczki nie widac. jestem oburzona. Nie odpowiadaja na emaile i wiadomosci na face i na stronie internetowej. To jakiś absurd. Spróbowalam jeszcze raz sie z nimi skontaktowac. Daje im 7 dni .. jeżeli nie odpowiedza zgłaszam sprawe na policje bo to jest oszustwo. Nie dam za wygrana.

Gość Marta Zet
OSZUŚCI Nie kupujcie tam, kasują negatywne komentarze z facebooka. Zwróciłam towar, nie otrzymałam pieniędzy.

Gość Marta Zet
Proponuję założyć anty bloga yes4dress. Niech się większe grono dowie jakimi są oszustami

Gość gość
ma ktoś do nich numer? już sporo czasu czekam na swój bralet którego wciąż nie ma, muszę ich chyba trochę wyzwać

Gość gość
Dziewczyny ja tez chyba została oszukana ... Jak się Wasze sprawy zakonczyły?

Gość gość
Ja mam zamiar zwrócić zakupioną kurtkę ale boję się czy zwrócą mi pieniądze...

Gość gość
Ja tam znowu jestem zadowolona, sukienki i zegarki były w porządku.