Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i bylam na rozprawie rozwodowej a sad uznal sie za sad niewlasciwy pomocy

Polecane posty

Gość gość

zlozylam sprawe rozwodowa do sadu w moim miejscu zamieszkania tzn ja jestem z walbrzycha. a byly maz miesza w wroclawiu. z bylym mezem mieszkalam kiedys tylko we wroclawiu tam bylismy oboje zameldowani. odbyla sie sprawa rozwodowa bez orzekania o winie ja zlozylam pozew. nie mielismy adwokatow.bo sprawa prosta; -on poszedl do sadu ze mna powiedzial ze zgadza sie na wszystko co napisalam w tym pozwie -alimenty placil i placic bedzie kwota mu pasuje i mi tez -powiedzial na rozprawie ze nie mamy nic wspolnego auta domu itp -powiedzial ze ma nowa rodzine tzn nowa kobiete i z nia dziecko ze chce miec z nia slub nawet. -powiedzial ze nic nas nie laczy od dwoch lat .nie dzwonimy do siebie -ja powiedzialam ze on nie odwoedza dziecka bo nie chce ze mam nowego partnera do ktorego moja corka.mowi tata i ze chcemy slub wziasc. sedzina byla mila powiedziala ze chetnie udzielilaby rozwodu ale nie moze bo zle zlozylam pozew. powinnam zlozyc do wroclawia a nie do walvrzycha. noi ze przesla te papiery do wroclawia.napisza co kto zeznawal na rozprawoe itp i ze mam czekac na list z wroclawia. moze powinnam pojsc do tego sekretariatu-okienka u mnie w miescie w sadzie i zapytac czy wyslali juz to do wrocka?? a moze zadzwonic do wrocka czy to otrzymali? boje sie ze przegapie cos.ze np nie stawie sie na rozprawe bo nie przyjdzie mi wezwanie (na ta rozprawe nie przyszlo mi wezwanie!!byly maz do mnie zadzw i powiadomil mnie)( co robic? jak to sie zakonczy?wyrok zaoczny???znow bede musiala tam jechac teraz do wroclawia mimo ze obydwoje zeznawalismy?!?

Gość gość
byly maz powiezial " moje zeznania maja juz i ja na zadna wiecej rozprawee sie nie stawie!!" czy dadza mi rozwod bez orzecz o winie gdy stawoe sie tylko ja sama? a moze juz nie bedzie wezwania i od razu wyrok listem przyjdzie?!mozliwe??

Gość gość
K***a pisałaś już o tym .Ile co można odpowiadać na ten sam temat?Jak tu nikomu nie wierzysz to weź sobie adwokata i spadaj stąd.

Gość gość
po co mi adwokat, nie stac mnie. po to jest forum by pytac a temat zalozylam moze ktos sie zna i sie wypowie

Gość gość
Idz do prawnika i niech on ci powie co masz zrobic . U mnie w miescie jest za darmo dla tutejszych mieszkańców , mzoe u ciebie tez tak jest ?