Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzej juz chyba byc nie moze, beznadziejne zycie...

Polecane posty

Gość gość

Pochodze z malej miejscowosci i z dosc biednej rodziny. Od dziecka chorowalam (zapalenie opon mozgowych, astma). W szkole mnie przesladowali. Po gimnazjum mama zachorowala na raka, potem ja lezalam w szpitalu. Stracilam przez to 2 lata nauki. Liceum skonczylam w wieku 21 lat, mature zdalam. Wychowywalam sie praktycznie bez ojca, pracowal w Niemczech bysmy mogli jakos zwiazac koniec z koncem. Po szkole wyjechalam do chlopaka do Anglii. Zostalam tu zgwalcona. Wpadlam w depresje, lecze sie, ale nadal czesto boje sie ludzi, wychodzic z domu... Mam prawie 24 lata i nie mam nic: pracy, wyksztalcenia, przyjaciol, pieniedzy... 5 letnia dziura w cv ! Jestem zalamana, nie mam po co zyc, nie wiem co robic w zyciu... Moze byc gorzej ? :(

Gość gość
najgorzej to jest sie poddać, dlatego tego nie rób tylko znajdz sposob na życie, to co moglabyś i chciałabyś robić i dąż do tego małymi krokami głowa do góry i do przodu:)

Gość MAdera 123
Moze byc gorzej, ja tak mam, chociaz tobie tez współczuje. Tez miałam nieciekawe koleje zycia, nie chce mi sie wywnetrzac za bardzo, ale obecnie mam 36 lat, zerowy staz pracy, jestem rozwiedziona, i mieszkam z dzieckiem co jest bezbadziejnie chore, ma uposledzenie znacznego stopnia 12 lat a zachowuje sie jakby miał 2 lata... Jestes jeszcze b młoda, mimo ze wydaje ci sie pewnie co innego, zdobadz dobry fach i tyle

Gość gość
może być, np. moje:)

Gość gość
Do tego cierpie na zespol policystycznych jajnikow przez co mam problemy z utrzymaniem prawidlowej wagi i kiepski wzrok, nosze okulary...

Gość MAdera 123
Ja PCOS tez byc moze mam, wzrok -2,50, a najlepsze to moj kregosłup, nie zauwazyłam jaki jest krzywy. Chyba przez wade wzroku, uciska mi pecherz ze co chwila latam na kibel, od lat nie przespałam jednej nocy, ostatnio mam tez przez niego problemy z oddychaniem

Gość Nasturcja  123
Czy PCOS powoduje kipeski wzrok?

Gość gość
Raczej nie, ale powoduje tycie, nadmierne owlosienie itd. :(

Gość Nasturcja  123
a na USG to od rzu byłoby widac? Czy trzeba badań hormonalnych?

Gość gość
U mnie wykryto po USG

Gość gość
Zwróć się do Boga, może psychologa też, bardzo Ci współczuję. Wiem, że łatwo się mówi, ale nie trać nadziei na lepsze dni, życzę Ci ich 🌼 Czasem życie z dnia na dzień zmienia się praktycznie o 180 stopni, wierzę, że będzie lepiej.