Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapend

czy osoba z ulicy może tu jeszcze jakiś temat napisać

Polecane posty

Gość zapend

czy tylko mają prawo zarząd kafeterii do pisania tematów ?

Gość maupkaa
👄

Gość zapend
ubywa ludzi na kafeterii , bardzo ubywa, każdego dnia coraz mniej, praktycznie to teraz zostali sami mmoodderaatoorzy i mmoodderaatoorki, które próbują resztkami sił zainteresować tematem ale jeszcze miesiąc, jeszcze dwa i reklamodawcy wypną duupę na ten portal kafeteria , więc nie rozumiem tej Waszej polityki , dlaczego zamiast przyciągać do siebie ludzi to niszczycie ludzi , widziałem tu potworny atak na Bazienke , już tu nie wróci , a mnie też chcecie wkuurwić ?

Gość maupkaa
rzeczywiście mało tu ludzi ja, ty i jeszcze kilka ale ogólnie mało

Gość zapend
kafeteria po zmianach programowych, program napisany z ogromnymi błędami , nie można tu nawet linków podać, ponieważ wszystko program wywala jako spam, poza tym, tu się ludzi gnoi , wyzywa , pozbywa , to jest koniec kafeterii !

Gość maupkaa
mnie wyzywałeś w temacie o Rosji pisałeś żeby Putin na mnie nasrał więc jesteś taki sam reszta tutaj

Gość maupkaa
zapędzie ?

Gość zapend
odezwę się tu ponownie, gdy zarząd Kafeterii za zarobione pieniądze na reklamach zatrudni informatyków i napiszą dobry program Kafeterii i będzie można wklejać swobodnie linki do innych portali oraz rozmawiać i dyskutować , teraz Kafeteria wygląda żałośnie i wygląda , jakby była obstawiona cenzurą z lat stanu wojennego , gdzie NIC nie można napisać i powiedzieć , a zarząd Kafeterii tu rządzi i stanowi grupę wzajemnego zaufania, więc nara , komunistyczna kafeterio !