Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrew7

krem przeciw zmarszczowy

Polecane posty

Zaplacilem spora sume pieniedzy, korzystajac z oferty sklepu Hialuro Ultra . Zostalem oszukany produkt wogole nie dotarl do mojej znajomej na ktory miala dotrzec przesylka . Wiem ze duzo osob zostalo oszukanych . Przedstawicielka firmy zadzwonila do mojej znajomej i probowala sprzedac jeszcze jeden produkt w atrakcyjnej cenie . Zapewnila przy tym ze produkty ktore zamowilem wczesniej dotra do znajomej w ciagu trzech roboczych dni .Wszystko to mialo miejsce ponad dwa tygodnie temu . Nie mam tez mozliwosci skontaktowania sie ze Sklepem Hialuro Ultra .Wszystkie wiadomosci ktore probowalem wyslac w ramach reklamacji nie dotarly do adresata poniewaz adres mailowy jest fikcyjny Przestrzegam przed zakupem produktow od tej fikcyjnej firmy .

Gość gość
Tu jest gdzieś już cały duży temat, z masą ludzi podobnie oszukanych. I to są ci sami naciągacze co Lipoxine, krem Legrand, Whitetime, Lydie Lashes i czort wie jakie jeszcze "cuda". Tutaj można poczytać: www.natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo