Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuchaaaaaa

powinnam zerwac ?

Polecane posty

Gość Martuchaaaaaa

dzis spotkalam sie z chlopakiem i chcialam zerwac ale on powiedzial ze mnie Kocha. powiedzial mi ze nasz zwiazek rozpada sie przez jego problemy. bo jest uzaleznniony od hazardu. ma dlugi i wgl i teraz niewiem co zrobic. czy zerwac mimo tego czy zostac z nim ? on strasznie mnie zaniedbywal. olewal ciagle. plakalam po nocach wiele razy. doradzcie mi xd

Gość gość
Ja na twoim miejscu zostawiłabym go i powiedziala zeby sie odezwał jak uporządkuje swoje sprawy. A obiecał poprawe?

Gość gość
Chcesz tak żyć całe życie. A co zrobisz ja będziesz siedziała z mały dzieckiem w domu a tatuś przegra ostanie pieniądze na mleko i pampersy. Jak chcesz jeszcze się z nim pobujać, to zadbaj o antykoncepcję. Najbardziej doradzałabym rozstanie, ale skoro pytasz o oczywiste że nie jesteś jeszcze na to gotowa. Albo za mało dostałaś jeszcze od niego po d***e.

Gość Martuchaaaaaa
tak juz raz sie zaiodlam i dalam mu 2 szanse ale niestety sie nie zmienil. w dodatku dopiero dzis powiedzial mi o swoich problemach jak czul ze cos jest nie tak. sama niewiem co robic xd

Gość Martuchaaaaaa
wiesz zabezpieczam sie wiec spokojnie. ale z nim robilam to tylko 2 razy bo nie mialam ochoty na wiecej zblizen..

Gość gość
Gdybym mogła liczyć że posłuchasz to poprosiłabym cię o jedno. Ratuj się dziewczyno i zostaw go. Jak to wielka i nieskończona miłość to zmieni się i odnajdzie Cię. To nałóg, taki sam jak ćpanie czy picie. Jak mu odpuścisz to po tobie. Po jakimś czasie może nawet spuści Ci lanie jak nie dasz mu ostatniej kasy na granie. Nie masz kogoś kto by tobą pokierował, starsze koleżanki rodzice. Uzależniony facet to kanał!!!!

Gość Martuchaaaaaa
napisalam to tu bo tu moge z wami o wszystkim a w rodzicach nie mam takiego oparcia. a kolezanki to bardziej przejmuja sie soba i pisza tylko wtedy kiedy im cos trzeba. teraz po spotkaniu o pisze do mnie ciagle sms. ze ie chce mnie stracic i wgl ;/

Gość Martuchaaaaaa
wiesz dzis troche tez krzczal jak mu powiedzialam ze mial z tym skonczyc. powiedzial ze to nalog, choroba. i ze sam sobie nie poradzi. nawet powiedzial ze w firmie w ktorej pracuje zadluzyl sie na 2 tys . nie mam juz sil. znowu dzis rozmawiajac z nim plakalam

Gość gość
Skoro szansę juz dałas, a on sie nie zmienił to juz tego nie zrobi, bo ma pewność, ze za każdym razem dasz mu kolejna. Powinnas go zostawic, byc moze to bedzie dla niego terapia wstrząsowa, ktora spowoduje zmianę i jeszcze do siebie wrócicie.

Gość gość
A co ma pisać, urabia Cię. Ale pomyśl, jak odpuścisz to po co on miałby sie zmieniać dla Ciebie , jak wystarczy popłakać esa wysłać. Może jestem starsza, ale czasami jak wyobrażam sobie partnera to patrzę przez pryzmat, co by było gdyby było dziecko. W twoim przypadku Ci nie życzę. Mimo to głęboki związek z kimś uzależnionym samoczynnie wciąga drugą stronę. To twoje życie, ale jak odpuścisz mu teraz to nie licz na zmiany w jego zachowaniu. Jak jesteś w stanie to zaakceptować to bądź z nim dalej, jak nie to zostaw.

Gość Martuchaaaaaa
ja juz nie daje rady, mam swoje problemy. tylko ze one beda ze mna cale zycie. on ma 28 lat a ja 21. zobaczymy co jutro bedzie, bo powiedzial ze przyjedzie i ze mna porozmawia. ja mysle o zerwaniu bo juz nie wytrzymuje psychicznie.

Gość gość
Pogoń h**a!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zerwij natychmiast , nie masz innego wyjscia :) taki sie nie zmieni ,a bedzie jeszcze gorzej :(

Gość gość
kopnij go raz na zawsze !