Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hormony na odchudzanie? pomozcie prosze

Polecane posty

Gość gość

Witam, Nie wiem czy dobry dzial ale na dziale antykoncepcji nikt sie nie wypowiedzial w tym temacie moze tu spotkam doswiadczone forumowiczki:-) Kilka lat temu zazywalam tabletki antykoncepcyjne Harmonet, i o dziwo schudlam 10 kilo. Teraz jestem juz prawie 4 lata po porodzie i walcze zwaga:-( zamierzam wrocuc do harmonetu bo nic juz nie pomaga, jak myslicie czy moj organizm zareaguje tak samo jak przed laty czy moze byc inaczej? Mialyscie cos podobnego? Prosze pomozcie

Gość gość
Jest tu ktos kto moze pomoc?

Gość gość
na odchudzanie to nejlpesze sa diety po propstu no :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
nie polecam, jako nastolatka brałam i do dzisiaj nie potrafię wrócić do normy na odchudzanie najlepsza dieta i Novoslim

nie ma tabeletk skutecznych na odchudzanie (bezpiecznych dla organizmu) gdyby byly, ich wynalazca bylby milionerem. tylko odpowiednie odzywianie, duzo wody i ruch

Gość gość
jeżeli masz zamiar stosować te pigułki w formie anykoncepcji a przy okazji dzieki nim jak twierdzisz schudnąć to ok ale jeśli masz zamiar brać je żeby schudnąć a później odstawić to wszystko wróci. Nowoczesne pigułki nie powodują zatrzymywania wody w organiźmie więc się nie tyje a nawet chudnie ale to tylko woda za to po odstawieniu przyrost wagi murowany. Sama po sobie wiem bo po odstawieniu pigłek bez zmian sposobu odżywiania w miesiąc przytyłam 5kg