Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony 20

Oszukana ciąża

Polecane posty

Gość zmartwiony 20

poradźcie jak wybrnąć z tej sytuacji: mam 20 lat pracuję, mam dobre zarobki i zdarzyło się, że zamiast prawdziwego seksu był tylko jeden płatny oral z dużo starszą kobietą. Po paru miesiącach owa kobieta informuje mnie, że jest w ciąży i założy sprawę w sądzie o alimenty. Moim zdaniem na 100% przeniosła nasienie z buzi do swojej pochwy,zapłodniła się moim nasieniem i teraz naciąga bezczelnie na alimenty. Co, wg Was, na to Sąd? .

Gość gość
prowo czy naprawdę jesteś taki głupi? Jeśli nie prowo, to skoro tobie obciągała za kasę, to innym pewnie dawała d**y i stąd ta ewentualna ciąża. Albo próba wyłudzenia kasy.

Gość gość
od razu "głupi", a jeśli faktycznie sama się zapłodniła, korzystając z okazji mając pod nosem nasienie. Badania genetyczne wskażą faceta, ale przestępstwo przestępstwem, tylko jak to udowodnić?

Gość gość
No chyba byś zauważył, że po spuszczeniu się babka wkłada paluchy w usta, a potem do cipki. Poza tym poinformowałaby cie o tym od razu, a nie po kilku miesiącach. Szuka jelenia do oskubania lub do alimentów i znalazła młokosa.

Gość gość
no pewnie, miałem przewidzieć to i polecieć za nią do WC, bo akurat poszła zrobić siku i umyć buzię. Taki cwany a taki gupi, bo nic takiego Ci się nie przytrafiło.

Musiałbyś mieć dobrego adwokata i udowodnić, że kobieta jest lekkich obyczajów, życzę powodzenia

Gość gość
to zapłaciłeś za loda i nawet z połykiem nie zrobiła... aleś frajer.

Gość gość
coś powycinało dużo postów, jak to możliwe? Był fajny filmik erotyczny i przy czym ja teraz będę walił konia?