Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam Facebooka, ponieważ nie mam znajomych. Kto z Was tez ?

Polecane posty

Gość gość

Mam tylko jedną kolezanke, rzadko sie widujemy, no i jednego znajomego, poznalam go i jego mame w kosciele, czesto razem wracamy po mszy, no i jeden chlopak ktorego poznalam przez internet dwno temu, czasem sie spotkamy na spacer, pizze, kino, jest nudziarzem i samotnikiem jak ja. Wiec fejsa nie mam, bo kogo mialabym tam dodac? falszywe konta dżastina bibera ? wole sie nie ośmieszać

Gość gość
Mam tak samo, nie mam wielu znajomych i nie założyłam konta na fb. Wiadomo, że by się znaleźli pseudo znajomi ze szkoły ale mnie to nie bawi. Nie potrzebuje tego do szczęścia. Bo prawdziwych znajomych mogę policzyć na jednej ręce.

Gość gość
autorko a chociaż bzykasz się z tym kolegą co na pizze chodzisz?

Gość gość
ja tez nie mam zadnych znajomych, cale dnie siedze na kafe :O

Gość gość
po cholere zakładać konto dla samych znajomych z widzenia. tylko sobie mozna krew zepsuć dzięki temu. mnie to nie bawi patrzenie na to jak dobrze sie bawia.

Gość gość
gość - nie, tylko się spotykamy pogadac. Chłopaka w sensie seksualnym nigdy nie miałam, w sumie zadnego chłopaka nigdy nie mialam. Chodziłam na randki z internetu, ale to byly same porażki, albo kolesie typu sportowiec przystojniaczek, ktorzy probowali sie do mnie dobierac na 1-2 spotkaniu albo totalne ofermy zyciowe, ktore nic nie mowily, patrzyly sie w ziemie, ja zagadywalam chcialam pogadac a oni odpowiadali jednym zdaniem, nie mialam ochoty na wiecej spotkan. W szkole znajomych nie mialam, tzn rozmawialam z dziewczynami, chlopakami ale po szkole kazdy szedl w swoja strone, powstaly w technikum do ktorego chodzilam dwie grupki, razem imprezowali, jezdzili gdzies a reszta kilka osob to takie wyrzutki jak ja.

Gość gość
na FB 95% osob znajomych to koledzy ze szkoly, osiedla, studiow, pracy, rodzina. kazdy spokojnie usklada co najmniej 100 osob

Gość gość
gość - tylko po co komuś tacy znajomi ? :D ja mam na fb kilkanascie najblizszych osob, nie dodaje wszystkich jak leci, to durnota, z kims zamienie dwa slowa, znam go z widzenia i juz ma byc moim znajomym ? To jest wlasnie smieszne, ludzie mają siebie w znajomych a na codzien nie rozmawiają ze soba, nawet czesc nie powiedzą :D:D

Gość gość
KONTO NA fb to durnota ze zdjeciami itd i swoimi upodobaniami itd