Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovalowa

mięśniaki macicy

Polecane posty

Gość lovalowa

witam, mam zapytanie do osób, które mają mięśniaki macicy. otóż ja mam dwa, które stale rosną. urodziłam 2 lata temu pierwsze dziecko, planowałam drugie, ale u męża w pracy jest redukcja etatów i musimy wstrzymać się z tą decyzją. czy ktoś stosował jakieś naturalne preparaty na mięśniaki? skutecznie? może jakaś specjalna dieta? może któraś z Was polecić jakąś kurację? albo linki? oprócz tego mam torbiele w piersiach, łączę te wszystkie guzy o podłożu estrogenowym.

Gość gość
zależy ile masz lat, jeśli mięśniaki są duże, nie planujesz więcej dzieci i wiek okołomenopauzalny to leczy się usuwając macicę

Gość gruszka198765
wystarczy przeczytać, dziewczyna jest młoda, 2 lata temu rodziła, to jak może być przed menopauzą?? i planuje drugie dziecko, otwarcie o tym pisze!!!!

Gość gość
Kożuchowska też urodziła pierwsze dziecko a ma 42 lata więc to że dziecko pierworodne nic do wieku matki nie wnosi

Gość gość
usunięcie macicy nie jest leczeniem, a okaleczeniem, nie usuwa przyczyny a skutek Dieta niskowęglowodanowa, zioła np wg Klimuszki mogą dać dobre efekty Poszukaj DIETY DOBRYCH PRODUKTÓW Autorka jest lekarzem

Gość gość
Kożuchowska nie rodziła jeszcze, dopiero będzie!!!!!!!

Gość lalka43
piłam zioła Klimuszki pół roku, na mięśniaki, efekt był taki, że trzeba było usunąć mi macicę...

Gość gość
też mam sporo mięśniaków a dowiedziałam się o nich... podczas cesarki i jeden przy okazji usunięto.Muszę iść na kontrolę mam nadzieję że nie rosną